VakıfBank emekli olan vatandaşlar için yapmış olduğu Bu kampanyada 15 bin TL'ye kadar kredi kullanacak olan kişileri kendi Bankası üzerinden maaş almaları durumunda 36 ay vadeye kadar kredi onayı vereceğini açıkladı. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız sizler de hemen hızlı bir şekilde Bu bankanın yapmış olduğu kredi kampanyasına katılarak hızlı bir şekilde kredinizi kullanabilirsiniz. Vakıfbank acil ihtiyacınızın olması durumunda emekli olmanız ile birlikte sizlere hızlı bir şekilde sonuç vermektedir. Emekli maaşınızı Vakıfbank şubelerine taşıyarak bu bankanın diğer Kredi kampanyalarını ve diğer nakit avans kampanyalarında da katılarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Kredi başvurusu yapmak için emekli maaşını üzerinden ve almış olduğunuz maaş üzerinden kredi onayı alacağınız için kimlik numaranızı üzerinden bu sorgulamalar yapılmaktadır.

VakıfBank emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Vakıfbank üzerinden emekli kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar kredi kullanmak istiyorlarsa ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapabiliyor. 75 yaşına kadar olan emekliler Kredi kampanyalarına katılmak için en yakın banka şubesine kimlikleri ile birlikte giderek kredi başvuru formunu doldurup ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. 

Nakit ihtiyacı olan emekliye ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa ayrıca bankanın resmi internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak işlem yapabilir. Nakit kredi kullanmak isteyen kişiler ayrıca bankadan mobil uygulamasını kullanarak da emekli kredisi için verilen 15.000 TL emekli kredi kampanyasına katılabiliyor.

va52-14-1280x720

Vakıfbank emekliye borç kapatma kredisi veriyor

VakıfBank emekli olan vatandaşlar için yapmış olduğu borç kapatma kredisi de 36 ay vadeye kadar 100.000 TL'ye kadar olan tüm banka borçlarınızı kapatarak tek bir bankada ödeme kolaylığı sizlere sağlamaktadır. Diğer bankalardaki güncel olan ihtiyaç kredisi kredi kartı gibi borçlarınızı kapatabilir ve tek bir bankada ödeme kolaylığı sağlayabilirsiniz.

Emekli olan vatandaşlar kamu bankaları üzerinden düşük faiz oranları ile kredi kullanacaklardır. Bu sebeple Vakıfbank haricinde ayrıca Ziraat Bankası ve Halk Bank şubeleri üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilmeniz için emekli maaşınızı bu bankaları üzerinde dalmalı gerekmektedir. Kamu bankalarına emekli maaşına taşıyan vatandaşlar ayrıca 3 yıl maaş taşımama sözü verirse 750 TL'ye kadar varan emekli promosyonlarında da faydalanabilir.