13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Emekli maaşı alan vatandaşların en çok tercih ettiği bankalar bilindiği gibi devlet bankaları oluyor. 200.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar, Vakıfbank üzerinden emekli maaş almaları durumunda işlemlerine kolay bir şekilde yapabiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda devlet bankası olan Vakıfbank, sizlere en düşük faiz oranlarından yararlanmanız durumunda ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Acil şartlara uygun olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde kredi sonucu verilecek, onaylanan bu krediyi almanız durumunda da hesaplarınıza hızlı bir şekilde ödemeler yapabileceksiniz. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara acil ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa banka şubelerine gitmeden işlemlerini kolay bir şekilde yapabilecek ve onaylanan bu krediyi istedikleri zamanda hesaplarına yatırabilecekler.

Vakıfbank'tan 200000 TL emekli kredisi başladı!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Vakıfbank, 200000 TL ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Emekli maaşınızı bu bankaya taşıyarak, sizlerde başvuru yapabilir ve ihtiyacınız olan bu krediyi hemen kullanabilirsiniz. 

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar şubelere gidecek zamanları olmaması durumunda bankanın resmi internet sitesini açarak buradaki kredi başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak sonucunu öğrenmek için genel müdürlükten cevap bekleyebilir. Vakıfbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri almaları durumunda hesaplarına aynı gün içinde ödeme yaptırabilmektedir. 

Kredi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştiren kişilere 200000 TL kredi verilmesi durumunda sadece 12 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi verileceğini söylemek istiyoruz. 50000 TL ile 100000 TL arasında 24 ay vadeyle 50000 TL'ye kadar olan kredilerde ise 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli kredi kullanabiliyorsunuz. Başvuru yaptıktan sonra ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan emeklilerin diğer bankadaki olan borçları da hesaplanarak borç kapatma kredisi adı altında yüksek limitli krediler, Vakıfbank üzerinden en düşük faiz oranları ile verilmektedir.