32 günlük mevduat faizleri patlama yaptı! Ek 2.290 TL alın! Vadeli mevduat hesabı açmayan bin pişman oluyor! Günümüzde bankaların önemi gerek krediler için gerekse yatırım yapmak için belli olmuştur bu nedenle yapılacak olan yatırımlarda ya da alımlarda bankaların faiz oranlarının da hesaplanarak yapılması önemli noktalar arasında yer almaktadır. Bu faiz oranları belirlenerek işlemlere devam edilmesinin gerekli olduğu ve bu belirlemeler sayesinde de bankalardan destek alınabildiği belirtilerek vatandaşın katkı sağlaması da mümkün oldu. Bu kapsamda çeşitli bankaların düşük faiz fırsatlarıyla alımların gerçekleştirildiği de duyurularak vatandaşa ödemelerin sağlanacağı da bildirildi. 

Düşük faiz olması ve vatandaşın düşük faizli borç kredileri alabilmesi için yapılan bu düzenlemeler kapsamında özellikle işlemlere tabi tutulan ve daha sonrası için de kişilerin bu işlemlerden yararlanabileceği belirtilen hizmetlerin alınacağı da belirlenerek bu kapsamda düzenlemelerin de olduğu bildirildi. Yapılacak olan bu fırsatlar sonrasında faiz oranlarının düşmesi nedeniyle halka yardım edildiği ve bu şekilde de sorunların en aza indirildiği belirlenerek özellikle çözüm arayan kişileri büyük bir şans veren bu hizmetler kapsamında sorunların da en aza indirilmesi mümkün hale gelerek kişilerin kredi çekmesi gibi çeşitli hizmetlerden yararlanması da mümkün hale geldi.

Bu kapsamda özellikle faizsiz bankaların tercih edilmesi gibi işlemler sağlanarak halkın da destek alması ve bu nedenle de rahatlık içerisinde yaşaması mümkün hale gelebilmektedir. Sonuç olarak gerçekleştirilecek bu işlemlerin etkili bir şekilde olacağı ve daha sonrasında herhangi bir problem meydana gelmeden çözümlerin oluşturulabileceği de bildirilerek halkın bu faizsiz fırsatlardan yararlanabilmesi müjdelendi.

32 Gün Vadeli 100.000 TL Mevduat

Akbank
Vadeli Mevduat
Vade Sonu Net Bakiye
102.290 TL
Yıllık Faiz Oranı
%27,50
Net Kazanç
2.290 TL

Odeabank
Yeni Vadeli Mevduat
Vade Sonu Net Bakiye
102.165 TL
Yıllık Faiz Oranı
%26,00
Net Kazanç
2.165 TL

Alternatifbank
VOV Hesap
Vade Sonu Net Bakiye
102.249 TL
Yıllık Faiz Oranı
%27,00
Net Kazanç
2.249 TL

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!


haber24.com özel haber