Teb Bankası ve Akbank , yapmış oldukları duyuru ile birlikte son dakika, yeni bir kredi kampanyası başlattı. ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar TEB Bankası ve Akbank üzerinden kredi başvurusu yaparak hızlı bir şekilde 35000 TL, onayı alabilecek. 35000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için başlatılan bu kampanyada kredi onayı alan vatandaşları ATM üzerinden para çekebilir. Teb ve Akbank üzerinden yapılan bu kampanyada ilk kredi taksit ödemenizde 3 ay ertelemeli, toplamda 36 ay vadeli kredi kullanabileceksiniz. 

Bankalar kendi resmi internet siteleri üzerinden yapmış oldukları duyuru ile birlikte SMS ile ve internet üzerinden kredi başvurusu alacaklarını duyurdu. ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, 35000 TL onay alabilmeleri için banka kredi şartlarına uygun olması durumunda hemen sonuç alabilir. 35000 TL başvuru yapmak isteyen kişiler kredi kullanmak istiyorlarsa bu bankalar üzerinden kredi başvurusu yapabiliyor. 

TEB Bankası 35.000 TL Kredi Başvurusu İmkanı!

teb-bankasi-ve-akbank-banka-karti-olan-herkese-sorgusuz-sualsiz-atmlerden-35-bin-tl-veriyor1

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Banka üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar TEB Bankası kredi politikalarına uygun olması durumunda düşük faiz oranları ile acil ihtiyacı için kredi kullanabilir. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler bankanın SMS kredi servisini kullanarak 7 gün yirmidört saat ne kadar kredi onayı aldıklarını görebilirler. Sms ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, TC kimlik numaranızı yazarak, 44 66 numarasına mesaj olarak gönderin. 44 66 numarasını atmış olduğunuz mesaj sizin kimlik numaranız üzerinden sorgulama yapılarak, 35000 TL, onayını alıp alamadığınızı gösterecektir. 

Akbank'ta 35.000 TL Verecek

son-dakika-akbank-10000-tl-odeme-yapacak-bankadan-aciklama-var

Akbank İhtiyaç Kredisi başvurusu yapmak isteyen kişilere SMS atarak, başvuru yapabildikleri gibi, ayrıca banka Akbank Direkt uygulaması üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyor. Sms ile 35000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, cep telefonunuz üzerinden ücretli bir mesaj atmanız gerekiyor. 35000 TL kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler cep telefonlarından mesaj kısmına kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak, 44 25 numarasına gönderebilir. 5 dakika içerisinde Akbank tarafından sizlere kredi sonucu verilecek, onaylanan tutar hesaba yatacaktır. Düşük faiz oranları ile kredi kullanmak istiyorsanız, Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.