T.c kimlik numarasına göre ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara 40.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi verileceği açıklandı. TC kimlik numarası üzerinden sizlerde başvurularınızı gerçekleştirerek uygun faizlerle kredi ödemesi alabileceksiniz. İhtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara bankalar belirtilen şartlar dahilinde ödemelerini hızlı bir şekilde verirken nakit kredi kullanacak olan kişilere Yapı Kredi Bankası gelir belgesiz 36 ay vadeli kredi ödemesi gerçekleştireceğini açıkladığı Kredi başvurusunda bulunacak olan tüm vatandaşların nakit kredi ödemeleri banka müşterisi olmaları durumunda işlemlerini gerçekleştirebilecekleri Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden kolay bir şekilde verilmektedir...

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Yapı Kredi Bankası üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmeleri halinde uygun faiz oranları ile birlikte hızlı bir şekilde işlem yaparak ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabileceklerdir. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu SMS ile hızlı bir şekilde yapılabilecek ve nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar cep telefonları üzerinden atacakları mesaj ile birlikte Kredi işlemlerini hemen yapabileceklerdir. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihinizi yazarak 44 11 numarasına mesaj göndermeniz halinde banka kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşlara 40.000 TL gelir belgesiz kredi ödemesi onayı verilmektedir.

40.000 TL haricinde bankadan daha yüksek limitlerde de krediler kullanabilecek ve dilediğiniz zaman bu bankalardan yapılan ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılarak sizler de işlemlerinizi yapabilecek ve ihtiyaç kredinizi Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden alabileceksiniz. Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması haricinde Kredi kullanacak olan vatandaşlar Kredi işlemlerini banka müşterisi olmaları durumunda müşteri hizmetleri numarası üzerinden de kolay bir şekilde yapabiliyor.