13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

TC kimlik numarasını üzerinden başvurularını gerçekleştirerek ödeme alacak olan tüm vatandaşlar için bugün hesaplara yatmaya başlayan limitler belli oldu. Akbank ve Denizbank tarafından başlatılan bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara uygun faizler de verilecek olan bu kredilerde başvuru şartlarına uygun olan tüm vatandaşlara ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir. t.c kimlik numaranız üzerinden Akbank ve Denizbank üzerinden sizlerde 50.000 TL'ye kadar ödeme almak istiyorsanız bu bankanın yapmış olduğu kredi kampanyasına katılabilecek ve uygun faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. 

Akbank ve Denizbank üzerinden 50.000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi gerçekleştirmek için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemelerinizi hesaplarınıza yatırabilecek ve başvurularınızı gerçekleştirerek 24 ay vadeli kredi kullanabileceksiniz.

Akbank ve Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar banka müşterileri olmaları halinde Kredi ödemelerini hesaplarına bankaların mobil uygulamaları üzerinden kolay bir şekilde yapabilmektedirler. Akbank ve Denizbank ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız Kredi şartlarına uygun olarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlara aynı zamanda cep telefonları üzerinden mesaj atarak da krediye imkanı sağlarken banka şubeleri üzerinden de kimlikleriniz ile birlikte kimlik numaranız üzerinden ne kadar onay alacağınızı görebilirsiniz. 2 banka üzerinden de ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız daha önce bankalardan kredi kartı veya Kredi kullanmış olup bu kredi kartı ve kredi ödemelerini de düzenli olarak yapmış olmanız durumunda başvuru gerçekleştirerek bu iki banka üzerinden kredi alabilirsiniz. 

Akbank ve Denizbank ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu bireysel tüketici kredisi kampanyaları ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara 5 dakikada sonuç veriyor ve ihtiyaç kredisi ödemelerini kişilerin hesaplarına hızlı bir şekilde yatırabiliyor.