Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Devlet maddi anlamda zorluk çeken kişilere yönelik olarak sosyal yardım anlamında 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da hız kesmeden yardımına devam ediyor. Devlet ve PTT şubeleri aracılığı ile gerçekleşen ve bu yıl 1100 TL aylık olarak yapılacak nakit desteği sayesinde aileler bir nebze olsun rahatlayacak. 

Başvuru için son günlere yaklaşılan şu günlerde 1100 TL’lik devlet desteğinden faydalanmak için bir an önce harekete geçmek gerekiyor. Elde edilen bilgilere göre devlet yardımı alacak kişiler T.C. kimlik numaralarının son hanelerine göre başvuru yapıyor. Devletin her ay düzenli olarak ihtiyaç sahiplerine yönelik maddi anlamdaki yardımları devam ediyor.

 Gerekli Başvuruları Yapanlara ₺1100 Yatırılıyor

 Aile ve Sosyal hizmetler bakanlığı aracılığı ile her ay düzenli olarak 1100 TL ihtiyaç sahibi vatandaşlarının ilgili PTT hesaplarını yatırılıyor. Bu yardımdan faydalanmak için ise e-devlet üzerinden başvuru yapmak şart koşuluyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan milyonlarca kişi için yeni yardım başvuruları ardı arkasına gelirken 1100 TL’lik maddi anlamda ihtiyacı olan kişilere karşılıksız olarak destek yatırılıyor. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olan aileler gerekli evraklar ile birlikte başvuru yaptıkları halde bu yardıma hak kazanabiliyorlar. 

Aile ve Sosyal hizmetler bakanlığı aracılığı ile her ay düzenli olarak 1100 TL’lik maddi anlamdaki destek PTT aracılığı ile ilgili hesaplara aktarılmaya devam ediyor. Bu destekten yararlanmak isteyen maddi anlamda zorda kalan vatandaşların belirli evraklar ile birlikte e-devlet üzerinden T.C. kimlik numaraları ile başvuru yapması gerekiyor. Gerekli incelemeler sonrasında onay verildikten hemen sonra ise PTT şubelerine giderek 1100 TL’lik karşılıksız olarak devlet tarafından verilen yardım çekilebiliyor.