Son dakika haberi tez geldi! Bu sefer alın! Nakit ihtiyacınıza 66.000 TL ödeme yeninden başladı! Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için QNB Finansbank, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından 66.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Başvurularınızı hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. QNB Finansbank'tan kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, TC kimlik numaralarını 50 30 numarasına mesaj olarak göndererek kredi başvurularını hemen yapabilirler. 

Denizbank'tan kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar ise kredim yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını 32 80 numarasına mesaj olarak göndererek başvurularını hemen gerçekleştirebilirler. Başvuru sonrasında kredi onayı alan kişiler en yakın banka şubesine giderek işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmekte ve onaylanan kredileri de hesaplarına yatırarak kullanabilmektedirler.

Yapı Kredi Bankası üzerinden işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar ise 66.000 TL'ye kadar hemen 36 ay vadeli kredi gelir belgesiz olarak internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kullandırılmaktadır. Başvurularınızı SMS ile atarak da hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Onaylanan krediler, hesaplara yatırılarak, hemen aynı gün içinde kullandırılmaktadır ve 3 ay ertelemeli olarak da kullanılabilir.

İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler

Başvurularınızı hemen gerçekleştirerek ihtiyaçlarınızı karşılamak için gerekli olan krediye sahip olabilirsiniz. Unutmayın, başvurularınızda doğru ve eksiksiz bilgi vermeniz işlemlerin hızlı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olacaktır.

haber24.com