Dolardaki değişimlerin ne olacağıyla ilgili net bilgiyi bu kez verdi! Selçuk Geçer piyasayı ters düz etti! Doların artışları ile ilgili kurların nasıl değişeceği ile ilgili Selçuk geçer haberleri gündemde olmaya devam ediyor.

Özellikle son zamanlarda yapılan yeniliklere göre dolar kurları üzerindeki değişimlerin nasıl etkileneceği ile ilgili bilgilerin tam anlamıyla verilmemesi nedeniyle düzenlemeler konusunda da kişilerin merak etmesi mümkün hale geliyor yapılacak olan bu düzenleme haberleri sonrasında kişilerin de dolar kaç TL olacak ile ilgili bilgilerin elde edilmesi konusunda sorunlarına cevap bulmaları için çalışmaların gerçekleştirildiği biliniyor.

Bu çalışmalar kapsamında yapılacak olan güncellemelere bakılarak işlemlerin de dikkatli bir şekilde olması gerektiği vurgulanmaktadır özellikle yapılacak olan düzenlemeler kapsamında sorunların ortadan kaldırılması için çözüm önerilerinin getirilerek işlemlerin bu şekilde tamamlanması gerektiği bildiriliyor.

Selçuk Geçer Noktayı Koydu!

Selçuk Geçer, "Kıtlaşan dolar kuru hem piyasada hem ekranda sert bir şekilde gitmesine sebep olacak. Kurun yükselişe geçmesi  enflasyonun artmasına ve işsizlik furyasını yanında getirmiş olacak. Vatandaşlar zor dönemlerden geçerken bankacılık sektörü karını katlayacak. Bu halde da en çok vatandaş yitirmiş olacak" diyerek vatandaşı uyardı. Sözlerine şu şekilde devam etti. "Dolarda yüzde 100 hareketin yaşanacak. Bu hal ise kaçınılmaz" dedi. Hem de hükümetin araçlardaki fiyat yükselişinin önüne geçmek adına getirdiği 6+6 kuralı ardından açıklamalarda bulundu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, küresel çapta yaşanan üretim problemlerinin da hesaba katılımı gerekliliğini bilmeniz lazım olur dedi.
 

Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı


haber24.com özel haber

Editörün notu: Burada yer alan değerlendirmeler ve bilgiler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.