Bayrama memlekete gitmeyeceğinizi söylediğiniz annenizi, bir gün önce arayıp akşama biletinizin olduğunu söylemeniz de bir hediyedir ona. Hatta hediyelerin en güzeli onun için belki de. Telefonunu değiştirmek isteyen eşinizin hayalindeki telefonla karşısına çıksanız eminiz bu da onu fazlasıyla memnun ederdi. İşte bodo.com da hayallerinize ulaşan deneyim hediyesi fırsatlarıyla hepinizi mutluluğa çağırıyor! Düşünüyor düşünüyor bir türlü yaratıcı ve ilginç bir hediye fikri bulamıyorsanız, artık siz de seçenekler tükendi ve sık hediye alan biri olduğunuzdan piyasada ki bütçenize uygun hediyeler sizi tatmin etmiyorsa bodo’yu kesinlikle keşfetmelisiniz. Herkes hayatına farklı güzellikler katabilsin diye bodo’da her cebe uygun fiyatlarla deneyimler var. Düşünün, hepimizin mutlaka hep denemek isteyip bir türlü yapamadığı etkinlikler vardır ve bunun sebebi her zaman bütçeden de kaynaklı değildir. Bu arzunuzu bilen bir yakınınız bu aktiviteyi bir gün şık bir kutu ile size hediye ettiğinde çok mutlu hissedip şaşırmaz mıydınız? İşte bodo, şaşırtır sizi!

Şaşırtıcı deneyim hediye önerileri

Her zaman ortaya konulmayanın, beklenen ancak yapılmayanın peşinden giden bodo, deneyim hediyesi tarzı ile çok havalı! Şunu kabullenmek gerekir ki bazılarımız her yıl yeni bir telefon almaktan geri durmazken kendisini çok daha mutlu edecek gezilere ne vakit ne para ayırır. Sonra da hayatın sıkıcılığından şikayet edip durur. Oysa ki ilk kez gittiğiniz eğlenceli lunapark deneyimi, size uzun süre üzerinde konuşulup hatırlanacak güzel hatıralar bırakmıştır. Arkadaşınızla gittiğiniz hamamın keyfini tüm hafta kendinizi daha dingin hissederek çıkarırsınız ancak yeni gömleği bir gün giydikten sonra hevesi kaçar. Kendimizi nelerin daha çok mutlu ettiğini bulduktan sonra onun peşinde koşmalı ve onlara öncelik tanımalıyız. bodo.com kendilerine bu öncelikleri her zaman tanımayan yakınlarımıza bunu fark ettirmek için de büyük bir fırsat olmuş oluyor. Babanızın yıllardır merak edip denemediği ‘’Karting’’ hediyesini ona sunabilmek bodo ile oldukça kolay ve denedikten sonra artık kendisini çok daha iyi hissedecek. Kısacası, bodo ile sevdiklerinizi mutlu ederken ayrıca hayatlarındaki boşlukları doldurmalarını da sağlayabilirsiniz.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Şaşırtıcı deneyim hediye fikirleri

Şaşırtmak  bodo ile çok kolay! Türkiye’nin ve hatta Dünya’nın en popüler şehirlerinden olan İstanbul’da birbirinden ilginç deneyim seçeneklerini bodo.com da keşfedip hediye edin! ‘’Yunuslarla Yüzme’’, hayatınız boyunca unutamayacağınız dakikaları, bu deneyim ile yaşarsınız. ‘’SPA’da Romantik bir Akşam’’, eşinize dilediğiniz her zaman hediye edebileceğiniz en popüler romantik hediyelerden. ‘’Özel Tango Dersi’’, onu aşkın dansına davet etmenin tatlı yolu! ‘’Çocuk için Pony Binicilik Dersi’’, yalnızca yetişkinleri değil çocukların da hayallerine kulak veren bodo, daha pek çok keyifli etkinlikle çocuğunuza da hitap ediyor. ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’, hediyesini yakınlarınıza kutlama alanı olarak da sunabilmenizi sağlıyor. Örneğin kız kardeşinize nişan hediyeniz, güzelliklerle çevrili bir kutlama alanı olabilir. Eşsiz bodo heyecanlarına bir an önce katılın.