Emekli olan kişiler, son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntı sebebiyle, bankaların yaptıkları kampanyaları dört gözle bekliyor. Bankadan bankaya değişen bu kampanyalarda, ek ödemeli kredi kullanmak isteyenler hayli fazla oluyor. Emekli maaş hesabınız üzerinden 17000 TL'ye kadar ödeme yapmak için başvurunuzu yapacağınız bu bankalardan işlemler hızlı bir şekilde yapılmaktadır.

Nakit kredi alacak kişilere, uygun faizlerle ödemeler verilecek ve bu kredi ödemelerinde hesaplara hemen işlem yapılacaktır. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes, başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda, ödemeleri hesaplarına vererek, kredi işlemlerini hemen yapmaktadır. Kredi almak isteyenler, kredi işlemlerini 5 dakika içinde yapacak ve bu kredileri de hesaplara atacaklardır. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes, başvuru şartlarına göre bu bankalardan 17 bin TL ödeme alacaklardır. 

ZİRAAT BANKASI 

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar İhtiyaç Kredisi olarak alacakları 17.000 TL ödemelerde nakit ihtiyacı olması durumunda internet bankacılığını kullanarak hızlı bir şekilde işlem yapacak ve emekli maaşı hesapları üzerinden bu başvurularını gerçekleştirmeleri halinde nakit kredi kullanılabileceklerdir.

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı almanız halinde 36 ay vadeli olarak verilecek bu Kredi kampanyalarından faydalanacak olan tüm vatandaşların nakit ihtiyacı olmaları durumunda şubelere gitmeden de hızlı bir şekilde Kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde yatırılarak kullandırılmaktadır. nakit kredi kullanmak isteyen tüm emekliler için başlatılan Bu kampanyada 17.000 TL ödeme Ziraat Bankası tarafından hızlı bir şekilde yapılmaktadır. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

VAKIFBANK

Kamu Bankası olarak hizmet veren Vakıfbank üzerinden de emekli maaşı alan vatandaşlar diledikleri zaman ödemelerini olabilecekleri bir kredi paketine katılabiliyor. 17.000 TL Vakıf Bank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler şartlar uygun olmaları durumunda Bu bankanın başlatmış oldukları 36 ay vadeli Kredi kampanyasına katılarak diledikleri zaman ödeme alabiliyor ve ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. kredi ödemelerinizi almak için VakıfBank'ın mobil uygulamasına giriş yapabilir ve buradan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak detayları öğrenebilirsiniz.