80.000 TL'ye fabrika çıkışlı garantili 2.el araç satışı müjdesi! Renault araç fiyatlarını dumur edecek! Son günlerde otomobil piyasasında yeni bir kavram yer almaya başladı.  Bu kavram fabrika çıkışlı 2.el araç olarak ifade ediliyor. Birçok otomobil markasının sunduğu fabrika çıkışlı araç kampanyasına Renault da katılmaktadır. Bu araçlar sıfır araçlara göre çok uygun fiyatlı olarak sunulmaktadır. Garantili ikinci el araç satışlarında Renault markasının bazı modelleri kullanıcılarına ulaşmayı bekliyor. Çok uygun fiyatlı olarak karşımıza çıkan bu araçlar sıfır araç ayarında ancak fiyat olarak onlara göre çok daha ucuza satışa sunulmaktadır.

İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler

Renault fabrika çıkışlı garantili 2.el araç fiyatları

Renault tarafından satışa çıkarılan ve birçok kişinin sıfır olarak alamadıkları bu araçları uygun fiyata alabilmeleri söz konusu olmaktadır. Garantili olarak sunulan bu araçların fiyatları merak edilmeye başlandı. Açıklanan Renault araç fiyatları piyasadaki fiyatları alt üst etmeyi başardı. 80.000 TL'ye fabrika çıkışlı garantili 2.el araç satışı ile birçok kişi araçlarını almayı başaracak gibi görünüyor.

Pandemi döneminde araç fiyatlarında son derece sert bir yükseliş yaşandı. Önce düşen fiyatların sonrasında çok yükselmesi ile birlikte araç almak birçok kişi için hayal olmaya başladı. Pandemi sonrası sıfır araç fiyatları çok yükselince birçok marka otomobillerini 2.el olarak yenileyip satışa sunmaya başladı. Bu markalar 2.el otomobilleri fabrikada yeniledikten sonra uygun fiyata satışa sunuyor. Bu araçlar fiyat olarak çok da uygun seçeneklerle sunuluyor.

haber24.com özel haber