Qnb Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar belirtilen şartlar dahilinde istedikleri zaman kredi başvurusu yapabiliyorlar. Banka kendi kredi politikalarına göre yapmış olduğu kampanyalar ile birlikte vatandaşlara düşük faiz oranları ile ve uzun vadeli seçenekler ile masrafsız gelir belgesiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Qnb Finansbank yapmış olduğu son dakika kampanyası ile birlikte 50.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapacak olan kişilere 5 dakika içerisinde sonucu vereceğini açıkladı.

Qnb Finansbank özellikle SMS ile kredi başvurusu yaparak oturduğunuz yerden 5 dakika içerisinde sizlere Kredi sonucunu söyleyecek ve onaylanan kişi eğer bu bankada hesabı varsa şubelere gitmeden Kredi kullanabilecek. Qnb Finansbank üzerinden sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar belirtilen şartlara göre istedikleri zaman bu banka üzerinden kredi kullanabilir.

Qnb Finansbank üzerinden sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız kimlik numaranızı 5030 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. 5 dakika içerisinde banka değerlendirmeyi sizin kimlik numaranızı üzerinden yapacak ve kredi sonucunu cep telefonunuza gönderecek olan mesaj ile öğreneceksiniz. Qnb Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler ayrıca bankanın resmi internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvuru formu doldurarak işlem yapabilir ve kredi kullanabilir. 

qnb-f1

Acil ihtiyacı olan vatandaşlar qnb finansbank'ın mobil uygulamasına giriş yaparak buradan kredi başvurusu yapmak istiyorsa banka politikalarına göre İlk önce internet bankacılığı şifresi alması gerekiyor ve daha sonra kredi notu 1200 ve üzerinde olması gerekiyor. Acil ihtiyacı olan kişiler qnb Finansbank üzerinden yapmış oldukları bu başvurular ile birlikte bankanın mobil uygulaması üzerinden alacakları kredilerde daha düşük faiz oranları ile işlem yapmaktadırlar.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Size en yakın qnb Finansbank şubesine giderek Bu bankanın diğer kredi kampanyaları hakkında bilgileri alabilir kredi kullanabilir ve Bu bankanın faiz oranlarını öğrenebilirsiniz. Özellikle emekli olan vatandaşlar emekli maaşlarını bu bankadan alıyor olması durumunda istedikleri zaman banka üzerinden acil paraya ihtiyacı olması durumunda nakit kullanabilecek. Bunun için emekli maaşınızı qnb Finansbank üzerinden almanız şartı vardır. Emekli maaşını bu bankaya taşıyan kişiler ayrıca 750 TL ile 2000 TL arasında Emekli promosyonu da alabilmektedir.