QNB Finansbank üzerinden hesabı olan vatandaşlar, 5 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda banka üzerinden 50000 TL'ye kadar nakit imkanından faydalanabiliyor. Başvurularını gerçekleştirecek olan kişiler için yapılan bu kampanyalarda, Finansbank, ihtiyaç kredisi kampanyası, aracılığıyla birlikte sizlere destekli olarak 36 ay vadeli kredi imkanı sağlanacağı, resmi olarak duyuruldu. Cep telefonları üzerinden hızlı bir şekilde kredi alabileceğiniz bu kampanyalar üzerinden banka kredi puanı uygun olan tüm vatandaşlara, QNB Finansbank, belirli şartlar dahilinde ihtiyaç kredisine hemen aynı gün içinde bireysel kredi olarak hesaplarımıza yatırarak kullandırmaktadır. 

QNB Finansbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek, kredi kullanacak olan kişilerin banka kredi puanı 1500 ve üzerinde olmasıyla birlikte kredilerini alacak olan vatandaşların aynı gün içinde ödeme alabilmeleri için internet bankacılığı uygulaması da kullanması isteniyor. Cep telefonunuz üzerinden hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabileceğiniz ve SMS atarak da ne kadar kredi onayı alabileceğiniz bu kampanyalara katılacak olan kişilerin banka hesabı olması durumunda daha düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi alabilecekleri haberini de vermek istiyoruz. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

QNB Finansbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek, kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için yapılacak olan bu işlemlerde nakit kredi kullanacak olan kişilere aynı gün içinde kredi hizmet ödemesi verilmektedir. Tc kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj atarak hemen aynı gün içinde kredi ödemesini alabileceğiniz bu kampanyalar üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilere hemen 5 dakika içerisinde sonuç verilmektedir.

Acil ihtiyaç kredisi kampanyası

Acil ihtiyaç kredisi kampanyası adı altında verilecek olan bu kredilerden faydalanmak isteyen kişilerin banka şartlarına uygun olması durumunda bankanın internet sitesi üzerinden de kredi Başvurusu Formunu doldurarak hemen 50000 TL'ye kadar ödeme olabileceğini söyleyebiliriz. 5 gün içerisinde başvurularınızı gerçekleştirmeniz durumunda kullanabileceğiniz bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanacak olan kişiler banka müşterisi olması durumunda özel faizlerden yararlanmaktadırlar.