100.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara hızlı bir şekilde sonuç verecek olan qnb Finansbank yapmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte 24 ay vadeli 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi vereceğini açıkladı. Qnb Finansbank üzerinden nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek hızlı bir şekilde kredi ödemesi alabileceğiniz ve bu kampanyalar ile birlikte ödemeleri hesaplarınıza yatırabileceğiniz Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası sizlere düşük faiz oranları ile birlikte 100.000 TL 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak için şubelere gitmeden sizleri hızlı bir şekilde ödeme vereceğini açıkladı. 

Finansbank kredi kampanyası dahilinde onaylı bir ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara hızlı bir şekilde sonuç verecek olan bu banka üzerinden ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilmeleri için uygun faizlerle ödemeler gerçekleştirilecek ve bankalar üzerinden işlemler gerçekleştirilmeleri halinde de krediler hızlı bir şekilde verilecektir. Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız t.c kimlik numaranızı 50-30 numarasına mesaj olarak göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız ve 5 dakika içerisinde bu banka üzerinden ne kadar kredi onayı aldığınız hakkında bilgiler sizlere gösterilecektir...

Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler

QNB Finansbank bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için emekli olan vatandaşlarda bu kampanyalara katılabiliyor ve nakit kredi kullanmak için emekli maaşı hesapları üzerinden 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alabilmektedirler. 

Editör: Vural Pars