Son zamanlarda yapılan ihtiyaç kredilerinde, özellikle de PTT üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirerek, onay almak isteyen tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemeleri verileceği açıklandı. Ptt yeni yapmış olduğu, ihtiyaç kredisi kampanyasında bireysel ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların PTT üzerinden alacakları kredilerde, belirli şartlara dahil olarak kredi ödemelerini vermektedir. En yakın PTT şubesi üzerinden de kampanya detayları hakkında bilgi alabileceğiniz bu kampanya ile ilgili sizlere nasıl başvuru yapabileceğiniz hakkında bilgiler vereceğiz. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Ptt, resmi internet sitesi üzerinden de yayınlanan duyuruda, sadece bireysel müşterilerim ve emekli olan vatandaşların emekli maaşlarını PTT'ye taşımaları durumunda kredi ödemeleri gerçekleştirilecek ve onaylanan krediler, hesaplara yatırılarak kullandırılacaktır. Ptt üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan tüm vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda kredi ödemeleri hesaplarına yatırılır, onaylanan krediler ise hemen aynı gün içinde kullandırılmaktadır. 

BAŞVURU

Ptt, resmi internet sitesi üzerinden yapılan bu duyuru sonrasında kişiler başvurularını nasıl yapacağı hakkında bilgiler araştırmaktadır. PTT üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, hem banka şubelerinden hem de SMS ile işlem yapabilirsiniz. 

Ptt, SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler cep telefonları üzerinden, atacakları ücretli bir mesaj ile hemen ne kadar kredi onayı aldıklarını görebiliyor. Ptt üzerinden yapılan bu yeni kredi kampanyasında en fazla 100000 TL'ye kadar değerlendirme yapılacak ve sizlere 24 ay vadeli kredi ödeme tablosu oluşturulacaktır. Ptt, resmi internet sitesi üzerinden de yapılan bu duyurular sonrasında 100 bin TL'ye kadar değerlendirme yapacak olan tüm vatandaşlara hemen sonuç vereceklerdir. 

Cep telefonunuz üzerinden mesaj ile kredi başvurusu yapmak için PTT, yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına gönderin. 30 50 numarasına gönderilen mesaj sonrasında ihtiyaç kredisi başvurusu yapmış olacak ve onaylanan tutarı, hızlı bir şekilde nekadar olduğunu göreceksiniz. Emekli maaşını PTT üzerinden alan vatandaşlar da SMS ile kredi başvurularını gerçekleştirebiliyor ve SMS ile kredi onayı aldıktan sonra PTT şubelerinden onaylanan tutarı kullanabiliyor.