Düzce  müftüsü,  Sakarya'da  bulunan yakınlarını Bayram ziyaretine gitti. Cuma namazında vaaz vermek için kürsüye çıkan müftü üstü kapalı olarak Fenerbahçe başkanı Ali Koç'u hedef aldı. Ali Koç için Yahudi sıfatına kullanan Düzce Müftüsüne  tepkiler çığ gibi büyüyor.

Düzce Akçakoca Müftüsü Şaban Soytekinoğlu bayram tatilinde,  Sakarya Karasu'daki  bulunan yakınlarına bayram ziyareti için gitti. Cuma namazı için Kabakoz İsmail Sadi Camii'ne giden Müftü Soytekinoğlu  bir süre sonra kürsüye çıkarak  cemaate vaaz verdi. Düzce Akçakoca Müftüsü  cemaate vermiş olduğu vaazda, isim vermeden  üstü kapalı bir şekilde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'u hedef aldı. Müftü, "Gezi olaylarında otelinde insanları barındıran Yahudilerdi, şu an bir takımın başkanı" ifadeleri sosyal medyada  büyük tepki topladı.

Düzce Akçakoca Müftüsü Şaban Soytekinoğlu bayram tatilinde yakınlarını görmek için  Sakarya Karasu'ya ziyarete gitti. Geçtiğimiz hafta Cuma namazında Kabakoz İsmail Sadi Camii'ne  namaz  için giden Düzce Müftüsü Soytekinoğlu kürsüye çıkarak vaaz verdi. Akçakoca Müftüsü'nün  vaaz gündeminde güncel konu olan Filistin olayları ve Yahudiler vardı. Müftü Şaban Soytekinoğlu camide bulunan cemaate vaaz vermeye başladı. Müftünün vaaz sırasındaki konuşmaları cemaatin ilgisini çekti. Cemaat,  Müftünün konuşmalarından bir kısmını cep telefonları ile kayıt altına aldılar.

"Yahudilerdi"

Düzce Müftüsü vaazında, " İstanbul'da Gezi olaylarında otellerinde insanları barındıran kimdi? Yine Yahudilerdi. Hatta şu anda birisi bir şirketin ve takımın da başkanı" diyerek isim vermeden sarı-lacivertli takımın Başkanı Ali Koç'u işaret etti.

Cemaat Kaydetti

Akçakoca Müftüsü Şaban Soytekinoğlu'nun Cuma namazında cemaate yaptığı konuşmanın bir bölümü  o sırada camide bulunan cemaat tarafından kaydedildi.

İşte sosyal medyadaki tepkiler:

 ‘’Birde müftü yani Cami imamı falan değil. Derhal görevden alınmalı.’’

‘’İşiniz gücünüz namaz kıldırmak onda elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz ya helal olsun’’

Arda Güler, Real Madrid'in ABD Turnuvası Kadrosunda Arda Güler, Real Madrid'in ABD Turnuvası Kadrosunda

 ‘’Koç Ailesi Yahudi kökenli değil. Hacı Bayram-ı Veli'nin torunları, Türk Tarihi Kurumu kayıtlarında bile var hangi soydan geldikleri hala yıllar önceki uydurulan safsataya inananların hala olması ilginç’’  yorumları  yapıldı.