Maaşını getirene DenizBank'tan 70 bin TL emekli kredisi dönemi başladı. Maaşını Denizbank'a taşıyacak olan kişilere, Denizbank hemen onay vererek, 70 bin tl ödeyecek. Banka kendi internet sitesinden de yayınladığı bu kampanya ile birlikte, uygun faiz oranlarıyla kredi vereceğini duyurdu. 

Denizbank ihtiyaç kredilerinde sürekli güncel kampanyalar hazırlayarak, müşterileri kendi bankalarına teşvik eden uygun kredi kampanyaları yapmaktadır. Sizlerde Denizbank üzerinden kredi kullanacak bir emekli iseniz emekli maaşınızı bu bankaya taşıdıktan sonra 70 bin TL'ye kadar kredi alabilir ve ayrıca bankanın müşterilere verdiği emekli promosyonundan faydalanabilirsiniz.

Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenler 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli olarak Kredi imkanından faydalanacaklardır. Banka sizin Kredi başvurunuzu yaptığınızda değerlendirmeye hızlı bir şekilde yapacak ve bu değerlendirme sonucunda sizlere hemen sonucu sunacaktır. 

Denizbank 70000 TL emekli kredisi nasıl alınır?

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Yazımızın başında dediğimiz gibi kredi başvurusu yapmak isteyen emekliler kredilerini alabilmek için Denizbank şubelerine maaş taşıması yapması gerekiyor. Emekli maaşınızı taşıyamıyorsanız, emekli maaşınızı bir kredi olduğu için de kredi alamıyorsanız yine de bu maaşımızı Denizbank'a taşımanız mümkün. Size en yakın DenizBank şubesine giderek bu bankadan hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Denizbank üzerinden yapacağınız bu kredi başvurusunda banka kredi onayı verdikten sonra maaşınızın bloke olduğu banka ile anlaşarak sizin borcunuzu kapatacak ve maaşınızı boşa çıkartıp tekrardan kendi bankasına taşıyacaktır. Eğer bu şartları kabul ediyorsanız Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapmanız gerekmektedir.

maasini-denizbanka-getirene-70000-tl-odenecek-sartsiz-kefilsiz-evraksiz-sadece-emeklilere-verile

Denizbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler kredi notu düşük olsa bile bankadan ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Alacağınız ihtiyaç kredilerinde 70 bin TL'ye kadar onay verilmektedir. 70 bin TL'ye kadar onay verilen krediler de diğer bankalarda olan kredi ve kredi kartı borçlarını da kapatılarak sizlere kredi imkanı sağlanacaktır Çünkü DenizBank emekli olan müşterilerinin bir bankaya ödeme yapmasını isteyecektir.

Denizbank şubesinden bu işlemler için başvuru yapabilir ve emekli maaşınızı bu bankaya taşıdıktan sonra 1500 TL ye kadar olan emekli promosyonlarında da faydalanabilirsiniz. Emekli promosyonu alabilmeniz için maaşınızı 3 sene bu bankadan almanızı gerektirecek bir taahhüt yapmanız gerekiyor.