Kurban Bayramı öncesinde, bayram kredisi alacaklara iyi haber geldi. Bankalar yeniden rekabete girdi ve peş peşe kredi haberlerini duyurdular. Bankalardan kurban bayramı kredisi alacaklar, hemen ne kadar kredi onayı alacaklarını da merak etmeye başladı. Bankalar yaptıkları yazılı açıklama ile birlikte, bugün resmen başvuruları almaya başladıklarını duyurdular. İşte detaylar...

Bankalar uygun faiz oranları ile hızlı bayram kredisi veriyorlar. Sizlerde banka şartlarına uygunsanız hemen bayram kredisi başvurusu yapabilir ve kredi ödemenize 3 ay sonra başlayabilirsiniz. Para ihtiyaçlarımızı karşıladığımız tek resmi kurum bankalardır. Bankalar tüm para işlemlerimizde bize yardımcı oldukları gibi ayrıca kredi alacağımız zamanda bize uygun kampanyalar düzenlemektedirler. Sizde eğer bir para ihtiyacınız varsa istediğiniz bankaya giderek bireysel kredilerden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Bankalar bu kredileri verirken müşterilerin diğer banka performanslarına bakarak onay vermektedirler. Sizlerde eğer kurban bayramı kredisi alacaksanız, bankaların politikalarına uygun olmanız gerekiyor. Kredi notu düşük olan veya banka sicilinde sıkıntı olan müşteriler maalesef bu kredileri alamayacaklardır.

Almanya Çifte Vatandaşlık Yasası: Türk Vatandaşlığına Yeniden Başvuru Süreci Başlıyor Almanya Çifte Vatandaşlık Yasası: Türk Vatandaşlığına Yeniden Başvuru Süreci Başlıyor

Bayram kredisi için bankalar 100.000 TL’ye kadar kredi verirken, 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli kredi imkanları da müşterilerine sunmaktadır. Size uygun banka hangisi ise o bankadan kredi başvurusu yaparak bu ihtiyacınız için kredi kullanabilirsiniz. İşte detaylar.

Denizbank Bayram Kredisi Başvurusu Başlıyor, SMS Atarak Onay Alınıyor

Bankalardan kolay onay almak istiyorsanız Denizbank SMS kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olan müşteriler hemen bu kredileri kullanacaklardır. Kredim TC KİMLİK yazarak 3280’e mesaj atarsanız, sizin kimlik numaranızdan değerlendirme yapılacak ve 5 dakika içinde size sonuç gelecektir. Banka 55.000 TL’ye kadar sizlere kredi değerlendirmesi yapacaktır. Daha yüksek limitli kredi almak istiyorsanız en yakın Denizbank şubesine gidebilirsiniz.

Eğer sms atamadıysanız bankanın resmi internet sitesi olan www.denizbank.com adresine girerek bankanın ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurup hemen işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kredi alacak olan müşteriler, onay aldıklarında en yakın banka şubesine giderek kimlikle bu kredilerini kullanabilirler.

TEB Bayram Kredisi 50.000 TL

TEB hem bayram kredisi hem de hoş geldin kredisini birleştirerek müşterilerine yeni bir imkan sağlamaktadır. 0.87 faiz oranları ile 50.000 TL’ye kadar bayram kredisi kullanmak istiyorsanız size en yakın TEB şubesine giderek kimliğinizle başvurunuzu yapabilirsiniz. TEB ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda banka hemen değerlendirme yapacak ve size olumlu/olumsuz yanıt verecektir. Kredi onayı alırsanız 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturarak kredinizi kullanabilirsiniz.

bayram-kredisi

ING Düşük Faizli Bayram Kredisi Başvurusu Başladı

3 ay ertelemeli olarak bayram kredisi alacağınız bankalardan birisi de ING Bank’tır Banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Başvuru yaptığınızda banka 50.000 TL’ye kadar değerlendirme yapacaktır. Ayrıca bu banka kişilerin kredi skoruna göre kredi faizi uygulayan bankalardan birisidir. ING Bank üzerinden 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullandığınızda banka size özel avantajlarda sunacaktır. Başvuru için www.ing.com.tr adresine girerek, başvuru formunu doldurmanız yeterlidir. Başvuru formunu doldurduktan sonra banka size kredi sonucu hakkında bilgi verecektir. Kredi sonucu olumlu olanlar kredilerini banka şubelerinden kullanabilirler.

Editör: Vural Pars