Halkbank, yapmış olduğu yeni kampanya ile birlikte vatandaşlara kredi imkanı sağlayacağını açıkladı. Halkbank kredi kullanacak olan vatandaşlara uygun faizlerle 50000 TL gelir belgesiz kredi ödemesi vereceğini, duyurdu. Halkbank, kendi resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu bu kredi haberi ile birlikte vatandaşlara seslendi. 

Halkbank, 18 yaşından büyük olan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilere gelir belgesiz ihtiyaç kredisi olarak 50000 TL limit belirledi. 50000 TL limit ile kredi kullanmak isteyen kişilere 36 ay vadeli işlem yapacağını açıkladı. 

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Başvurularınızı gerçekleştirerek, kredi alabileceğiniz, Halkbank üzerinden sizlerde işlem yapabilir ve dilediğiniz zaman kredi alabilirsiniz. Başta emekli olmak üzere kendi banka müşterisi olan tüm vatandaşları, nakit kredi ödemeleri gerçekleştirecek olan Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirerek, kredi alacak olan kişiler aynı gün içinde sonuçları öğrenebiliyor. 

Halkbank üzerinden verilecek olan gelir belgesiz kredi kampanyasına başvuru nasıl yapılır?

Halkbank, yapmış olduğu kredi kampanyasında başvuruları, banka şubeleri üzerinden banka internet sitesinden banka internet bankacılığı uygulamaları üzerinden almaktadır. Halkbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvuru yapmak istiyorsanız sizler de 36 ay vadeli verilecek olan bu kredi kampanyalarına katılarak, dilediğiniz zaman işlem yapabilirsiniz. 

Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurularda başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilere 5 dakika içerisinde sonuç verilir ve onaylanan krediler, hesaplara yatırılır. Emekli olan kişiler kredi kullanmak için emekli maaşını Halkbank'a taşıması durumunda hem yüksek limitli ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi alabilir, hemde 5000 TL'ye varan emekli promosyonlarından faydalanabilmektedirler.