Kredi kampanyasında 4 banka 6 ay ertelemeli kredi imkânı sunuyor. 6 ay ertelemeli kredide tutar 50 bin lira olarak belirlendi. Kredi kampanyasına katılım sağlamak ve onay almak çok basit.

6 Ay Ertelemeli 50 000 TL tutarlı kredi kampanyasına 4 banka katıldı. 6 ay ertelemeli kredide başvuru yapmak ve onay almak çok kolay. Ziraat Bankası, İşbank, ve QNB Finansbank kredi kampanyalarını duyurdu. Sizlerde kampanyaya dâhil olarak düşük faiz oranlı 50 bin lira tutarlı kredi için işlem yapabilirisiniz.

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, bankalar üzerinden kredi başvurularını yapabilirler. Özel bankalara katılım sağlanabildiği gibi devlet destekli kampanyalara da katılım sağlanabilir. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların bank kredi notunun uygun olması durumunda kredi onayı alabilir. Banka kredi sicilinin temiz olması, kırmızı kalem ya da kara liste gibi durumlarda söz konusu onay verilmiyor. Önceki zamanlarda bankalardan kullanılan kredinin düzenli ödenmesi gerçekleşmiş ise, bankalar tarafından verilen kredilere hızlı bir şekilde başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak için banka şubelerine gidilerek veya internet üzerinden başvuru yapılabilir.

Ziraat Bankası 50000 TL Tutarlı Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası müşterilerine düşük faiz oranlı kredi imkânı sunuyor. En yakın Ziraat Bankası şubesine gidilerek veya internet üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilir. Başvuruda bulunan kişilere 50 bin lira tutarlı düşük faiz oranlı kredi verilirken, 6 ay boyunca erteleme imkânı da sunuluyor.

Vakıfbank 50000 TL Tutarlı Kredi İmkânı

Kamu bankası olarak hizmet veren Vakıfbank başvuru yapan vatandaşlara 50 bin tutarlı ihtiyaç kredisi imkânı sağlıyor. 36 ay vadenin bulunduğu kredi de ayrıca 6 ay erteleme fırsatı da bulunuyor. Banka şubelerinden başvuru yapılabildiği gibi internet üzerinden de başvuru yapmak mümkün gözüküyor.

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

İş Bankası Tarafından 50000 TL Kredi Kampanyası

İş bankası vatandaşlara 50 bin lira tutarlı kredi kapması düzenledi. Başvuru yapan kişilere masrafsız olarak kredi seçenekleri sunuyor. Kredi başvuru formu doldurularak kimlik ve gelir belgesi ile başvuru yapılabilir.

QNB Finansbank 50000 TL Kredi 

6 ayı ertelemeli kredi fırsatı sunan QNB Finansbank,  kendi müşterilerinin yanı sıra müşterisi olmayan vatandaşlara da bu imkânı tanıyor. Başvuru için bankada işlem yapılabildiği gibi SMS atılarak da başvuru yapılabilir.