Bugün itibarıyla kentte etkili olması beklenen kar yağışı ve karla Karışık yağmur için vatandaşları dikkatli olması yönünde uyaran İstanbul Valiliği, önemli açıklamalar gerçekleştirdiği. İşte İstanbul Valiliği'nin yapmış olduğu kar uyarısı hakkında merak edilenler ve konu hakkında detaylı bilgiler.

Dikkat çeken açıklama İstanbul Valiliği'nin resmi Twitter hesabı üzerinden gerçekleşti ve kentte 16- 21 Aralık tarihlerine dikkat çekildi. Söz konusu tarihler arasında beklenen hava durumu tahminleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu ve önemli ifadeler kullanıldı. Vatandaşların hava durumunun etkileyeceği durumlara karşı tedbirli ve dikkatli olması gerektiği sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı.

İndirimli ve 250 Bin TL Kredi Destekli Renault Megane Fiyatları Duyuruldu! İndirimli ve 250 Bin TL Kredi Destekli Renault Megane Fiyatları Duyuruldu!

İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan tahminlere göre İstanbul'da bugün ve yarın havanın çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu geçeceği aktarıldı. Çatalca, Arnavutköy ve Silivri ilçelerinin ise yüksek kesimlerde karla karışık yağmur görüleceği belirtildi.

18 Aralık 2021 tarihinde ise Cumartesi gününün çok bulutlu, karla karışık yağmurlu ve aralıklı yağmurlu olmasının beklendiği ifade edildi. Çatalca, Silivri, Başakşehir ilçelerinin ve ilin yüksek kesimlerinin kar yağışı olacağı da aktarılan bilgiler arasında yer aldı. Bunun yanı sıra 19 Aralık 2021 tarihinde de havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar da aralıklı yağmurlu geçeceği belirtildi. Çatalca, Silivri ve Arnavutköy ilçelerinde ise karla karışık yağmur görüleceği ve yükseklerin de kar yağışlı geçeceği aktarıldı.

20 Aralık 2021 gününde ise havanın zamanla çok bulutlu, parçalı bulutlu ve öğle saatleri itibariyle aralıklı yağmurlu olacağı ifade edildi. 21 Aralık 2021 tarihinde ise havanın parçalı çok bulutlu, kar yağışlı ve aralıklı karla karışık yağmurlu geçeceği paylaşıldı. Kar yağışının Ataşehir, Arnavutköy, Başakşehir, Bağcılar, Çekmeköy, Esenler, Çatalca, Sancaktepe, Silivri, Pendik, Ümraniye ve Sultangazi ilçelerinde etkili olacağı yazıldı.