Şubat ayında ikizler burçları ve yükselen burcu ikizler olanlar enerjik bir başlangıç yapacaktır. Burç sahipleri bu dönemde daha çok araştırma yapabilir, daha çok konuşabilir ve bunların sonuçlarını hayatlarına entegre etmeye çalışabilir. Burç sahipleri yeni ayda kişisel bakımlarına da özen gösterecek ve bunun için zaman ayıracaktır. İkizler burçlarına aslan dolunayı bazı düşünceler ve hedefleri konusunda hatırlatmalar yapabilir.

Rodos Adasına Nasıl Gidilir? Rodos Adasına Nasıl Gidilir?

İkizler burçları yükselen ikizler burçları bazı konuları kendileri ile paylaştıkları zaman yüzleşmeye hazır olmalıdır. Acı tecrübelere sahip olan burç sahipleri yüzleşmelerden kaçsa da artık bu durum sona gelmiştir. Bunu yanı sıra şubat ayının ortalarında ikizler burçları ve yükselen ikizler burçları hukuksal konular başvurular ve resmi kurumlardaki işlemlerinin sonuçlandığını görebilir. Burç sahipleri için Merkür Plüton kavuşumu ise kendi hayatlarında daha fazla insiyatif almalarını gerektirebilecek bir olaydır. Bu ayda becerilerini geliştirebilecek olan ikizler burçları araştırma ve sorgulama yapmak için kendilerini yeterince güçlü hissedecektir.

İkizler burçları yönetici gezegenleri olan Merkür'ün kova burcuna geçiş yapması ile beraber yapmak istedikleri ile ilgili daha özgür bir biçimde hareket edebilir. Burç sahipleri zaman ayırdıkları konuların hayatlarına olan etkisini düşünebilir ve kendilerini yetiştirmek isteyebilir. Geniş bir çevreye ve vizyona sahip olmaları iletişimlerinin güçlenmesi ve sosyal mecralarda yeni bir çıkış yapmaları ikizler burçlarına ve yükselen ikizlere yeni bir kazanç sağlayabilir. Burç sahipleri hissettiklerinden emin olmalıdır ve bu şekilde kendileri daha iyi bir şekilde savunabilir. Bu durumda ikizler burçları hukuksal alanda olumlu gelişmelerin de kapısını aralayabilir.

Neptün ve Venüs'ün balık burcunda kavuşum yapması ikizler burçları ve yükselen ikizler için kariyer hayatlarında belli bir noktaya gelmek adına çabalarına karşılık verebilir. Burç sahipleri kadın paydaşlarından alacağı destek ile gündemde yer alacaktır. Burç sahipleri için Şubat ayında ortaklıklar yapmak, kendi işlerini kurmak ya da yeni görüşmelere başlamak gibi durumlar söz konusu olacaktır. İkizler burçları belirsizliğe kapılmadıkları durumda hem doğru insanlarla çevrelerini genişletebilir hem de planlarını uygulayabilir.

Venüs'ün Koç burcuna geçiş yapması ile beraber ikizler burçları ve yükselen ikizler geleceklerine daha büyük bir umut ile bakacaktır ve daha cesur davranacaktır. İkizler burçları kendilerine koydukları hedeflere sadık kalmak ve bunların sonuçlarını almak için kendilerini motive hissedebilir. İkizler burçları para kazanmak isteyecekleri bir dönemde bulunacaktır ve bunu doğru bir şekilde değerlendirmeleri durumda daha büyük gelirler elde edilebilir. Yeni insanlarla da tanışacak olan burç sahipleri bu şekilde önemli bağlantılar kurabilir ve hatta duygusal etkileşimler gerçekleştirebilir. Burç sahipleri 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan balık yeni ayı ile işlerindeki başarıları ve statülerini yukarıya doğru çekecek başlangıçlara imza atabilir. Burç sahipleri için hak ettikleri muameleyi görmek, bekledikleri terfi, zam ya da yer değişikliği haberlerini almak onları yüreklendirecektir. Şubat ayında eksiklerini tamamlayacak olan ikizler burçları kendilerini yeni bir düzene de hazırlayacaktır.