Banka hesabını kontrol eden vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar gelir belgesi istenmeden ihtiyaç kredisi kampanyası başladığı haberi banka tarafından duyuruldu. 50.000 TL'ye kadar sizler de başvurularınızı gerçekleştirerek nakit kredi kullanmak istiyorsanız şartları uygun olmanız durumunda dilediğiniz zaman ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak İstediğiniz zaman kredi ödemelerini hesaplarınıza yatırarak kullanabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası ve Akbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan kişilere uygun kredi faiz oranları ile birlikte hemen aynı gün içinde işlemler yapılarak kredi ödemesi yapılıyor.

Yapı Kredi Bankası ve Akbank üzerinden sizler de başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız nakit ihtiyacınızın olması durumunda şartlara uygun olan tüm vatandaşları için hızlı bir şekilde Kredi ödemeleri gerçekleştirilecek onaylanan bu kredileri de İstediğiniz zaman hesabınıza yatırarak kullanabileceksiniz. 

Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların banka şartlarına uygun olması durumunda cep telefonları üzerinden SMS atarak hemen ne kadar kredi onayı alacaklarını görebiliyorlar. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar bireysel yazıp boşluk bırakıp t.c kimlik numarasını yazıp boşluk bırakıp aylık gelirini yazıp boşluk bırakıp doğum tarihini yazarak bu mesajı 44 11 numarasına mesaj olarak göndermeleri durumunda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaklardır.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar için nakit ihtiyacı olması durumunda şubelere gitmeden Akbank direkt uygulaması üzerinden kredi alabileceği haberi verildi. Akbank direkt uygulamasına giriş yaparak buradan hemen ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirebilir ve onaylanan krediyi de kendi Cep telefonunuz üzerinden hesabınıza yatırarak banka şubelerine gitmeden işlemlerinizi kolay bir şekilde düşük faizli yapabilirsiniz.