PTT 55 Bin personel alımı için sınav soruları ifşa oldu. Herkes bekliyordu! PTT KPSS şartı aramadan 55 bin personel alacağını açıkladı. KPPS şartı olmaması birçok kişi için cazip bir durum olsa da yapılacağı duyurulan sınavın detayları merak edilmeye başlandı. Bu konuda çeşitli açıklamalar da ard arda geldi.

Öncelikle PTT’nin bu sınavı kendi bünyesinde yapacağı açıklandı. PTT bu sınavı Gazi Üniversitesi’nin yardımları ile yapacak. Bu konuda yapılan açıklamalarda PTT personeli olmak isteyenlerin sınava girmek için neler gerektiği ile ilgili şartları inceledikleri görülüyor.  PTT tarafında yapılacak olan sınavın soruları ve detayları yavaş yavaş açıklanmaya başlandı.    

PTT 55 Bin Personel Alımı İçin Sorular

PTT personel alımı ile ilgili yaptığı açıklamada öncelikle alım şartlarını sıraladıktan sonra alım yapılacak olan her bölüm için sorular da yayınlandı. Bu soruları indirip çözenler ve ilgili konulara çalışanlar bu yapılacak olan sınavda başarılı olacak gibi görünüyor.

Garanti BBVA Bankası Tek Başvuru Yapan Herkes İçin 10.000 TL Ödeme Başlatıyor! Garanti BBVA Bankası Tek Başvuru Yapan Herkes İçin 10.000 TL Ödeme Başlatıyor!

PTT personel alımında farklı ve kendine has özellikler istediği için bu şekilde bir düzenleme yapılması uygun görülmüştür.

Bu konuda başvuru yapmayı düşünenlere soruları indirip çözmeleri tavsiye edilmektedir. Böylece girecekleri sınava yabancı olmadan soruları çözebilirler. PTT personeli olmayı hayal edenler işte bu sorularla sınavlara hazırlanabilirler.

haber24.com özel haber