13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Halkbank 150.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Halkbank üzerinden 150 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Sizlere yazımızda Halkbank üzerinden verilen 150.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Sizlerde bu bilgiler ile birlikte kredi başvurusu yapabilir ve onaylanan kredinizi hemen kullanabilirsiniz.

Halkbank 150 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız bazı şartlara uygun müşteri olmanız gerekiyor. Halkbank üzerinden 150 bin TL'ye kadar kredi kullanacak olan kişilerin en az 6 aylık sigortasının olması veya emekli olması gerekiyor. Devlet memuru olmanız durumunda da son 2 aydır devlet memuru olarak maaş almanız şartı vardır. Halkbank üzerinden 150 bin TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin emekli olmaları durumunda emekli maaşlarını bu banka üzerinden almaları ile birlikte düşük faizli kredi kullanabilirler. Ayrıca emekli olan kişiler kredi notu düşük olsa da Halkbank üzerinden kredi onayı alabilirler.

Halkbank 150.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılıyor?

Halkbank 150.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız banka şubelerine gidebilirsiniz. Size en yakın Halkbank şubesine giderek buradan 150 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler. 150.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yaptığınız zaman banka sizleri değerlendirmeye alır ve bu değerlendirme sonucunda da hemen kredi onayı verilir.

halkbank1-shutterstock-16-9-1613543021-880x495-3-1280x720

Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin emekli olmaları durumunda emekli maaşlarını bu bankadan almaları ile birlikte kredi notu düşük olsa bile onay alabilmektedir. Banka şubesine gidecek zamanınız yoksa bankanın resmi internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapılıyor. Yalnız bu şekilde kredi başvurusu yaparsanız 150 bin TL'ye kadar kredi onayı alamayabilirsiniz. Çünkü banka otomatik olarak sizlere kredi değerlendirmesi yapacağı için düşük limitli kredi onayı verebilir. Özellikli kredi notunuz düşükse internet üzerinden yapacağınız kredi başvurularında onay alamazsınız. Bankadan emekli maaşı alan kişilerde bankanın internet bankacılığını kullanarak kredi başvurusunda bulunabiliyor. Halkbank internet bankacılığı şifresi ile birlikte giriş yaptığınız zaman kredi başvurusu yapabilir onaylanan krediniz varsa da bu krediyi hemen hesabınıza atabilirsiniz.

Halkbank 150 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu üzerinde bir limitli kredi kullanmak istiyorsanız da bankanın ipotek karşılığı kredilerine başvuru yapabiliyorsunuz. Bu şekilde alacağınız tüm krediler de en fazla 36 ay vade yapabilirsiniz. Kredilerde ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yapma imkanı bulunmaktadır.