Ülkemizin kamu Bankası olan Halkbank vatandaşlara hızlı bir şekilde son dakika olarak yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin banka hesapları olması durumunda banka acil ihtiyaçları için kullanabilecekleri 3000 TL ile 7500 TL arasında Kredi kampanyasına gelir belgesiz olarak verecek. 3000 TL ile 7500 TL arasında ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak onay almak isteyen kişiler belirtilen şartlara uygun olması durumunda 36 ay vadeye kadar bu banka üzerinden istedikleri zaman kredi kullanabilecek. 

Halkbank ülkemizde kamu Bankası olarak hizmet vermesinden dolayı belirli müşterilere ve kendi Bankasından maaş alan müşterilere düşük faiz oranları ile acil nakit ihtiyaçlarında kullanabilecekleri kredi limitleri hesabına yüklüyor. Yapmış olduğu son kampanya da 3000 TL ile 7500 TL arasında ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişilere belirli şartlar dahilinde hemen onay verilecek. 3000 TL ile 7500 TL arasında başvuru yapmak isteyen kişilerin banka kredi notu uygun olması gerekiyor. 

Halkbank üzerinden kampanyaya katılmak istiyorsanız, bankanın vermiş olduğu kredi politikalarına uygun bir müşteri olmanız durumunda İstediğiniz zaman başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Bu bankada hesabınız varsa banka hesabınıza üzerinden alacağınız internet bankacılığı şifresi ile birlikte Halkbank'ın yapmış olduğu kredi kampanyasına katılabileceksiniz. Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız belirtilen şartlara uygun olan müşteriler 36 ay vadeye kadar ve 90 gün ertelemeli kredi kullanabilir. 

h1-5

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Başvuru nasıl yapılır? 

Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler bankadan almış oldukları internet şifresi ile birlikte Halkbank'ın mobil uygulamasına giriş yaparak buradan ihtiyaç kredisi başvurusu yaparlarsa masrafsız Kredi kullanırlar. Ayrıca Halkbank mobil uygulaması üzerinden yapacağınız kredi başvurusu sonrasında sizlere hızlı bir şekilde sonuç verilir ve bu sonuca göre de istediğimiz zaman düşük faizli kredi hesabınızda olur. Gelir belgesiz olarak kullanacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu belirtilen şartlara uygun olan kişilere hızlı bir şekilde verilmektedir. Halkbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler emekli maaşı almış oldukları banka şubelerine giderek kimlikleri ile birlikte acil destek kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapabilecektir.