İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Bankalar üzerinden acil nakit Destek kredi kampanyalarına katılmak isteyen kişiler için Yapı Kredi Bankası hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyen kişilere 10.000 TL ödeme yapacağını duyurdu. Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar banka kredi notu uygun olması durumunda hızlı bir şekilde bu banka üzerinden kredi kullanabilecek. Bankanın Kendi resmi internet sitesi üzerinden de yayınlanan haberi ile birlikte 10.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ödeme alabileceksiniz. 

Yapı Kredi Bankası düşük faiz oranları ile yapmış olduğu bu kampanya sonrasında başvuruları sms ile ve internet üzerinden alacağını açıkladı. Başvuru yapacak olan kişilerin hemen sonuç olabilecekleri bu Kredi kampanyasına katılmak isteyen kişiler belirli şartlar dahilinde istedikleri zaman Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden de nakit kredi kampanyasına katılabilir. 

Yapı Kredi Bankası SMS ile başvuru nasıl yapılır? 

Bankanın kampanyasını araştıran vatandaşlar cep telefonu üzerinden SMS ile nasıl başvuru yapabilirim hakkında bilgiler topluyor. Yapı Kredi Bankası üzerinden sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız bireysel yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak 4411 numarasına mesaj olarak gönderin. 4411 numarasına göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında banka sizleri değerlendirmeyi hızlı bir şekilde yapacak bu detaylı sonucu hemen sizlere bildirecek. Başvuru yaptıktan sonra onay olursanız en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderken kimliğinizi ve gelir belgenizi yanınızda götürmeniz gerekiyor.

Yapı Kredi Bankası belirtilen şartlar dahilinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara 36 ay vadeye kadar hızlı bir şekilde kredi onayı sunacak. 

yapik-1

Yapı Kredi Bankası üzerinden eğer mobil uygulama aracılığı ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, Yapı Kredi Bankası hesabınız üzerinden alacağınız internet bankacılığı şifresi ile birlikte 7gün 24saat kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Yapı Kredi Bankası güncel faiz oranlarını ve kampanya detaylarını öğrenmek istiyorsanız bankanın resmi internet sitesine girerek liradan işlem yapabilir ve ayrıca kredi başvurusu yaptıysanız oradan işlem kontrolünü sağlayabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası kişilerin Kredi notuna göre faiz oranları ile işlem yapılacağı için kredi notu yüksek olan kişiler Bu bankadan düşük faizli kredi alabilir.