Kocaeli'de yaşayan 27 yaşındaki Can Gönül'ün, küçük yaşlarda yetiştirme yurduna bırakıldığı ve tesadüfi bir şekilde milli futbolcu olan Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrendiği öne sürüldü. Ailesine ulaşamadığını ifade eden Gönül, iş için kendisinden nüfus kayıt örneği çıkartmasını istediklerini ve bu şekilde bir ailesinin olduğunu öğrendiğini belirtti.

Kocaeli İzmit'te hayatını devam ettiren ve 27 yaşında olduğu sırada bırakıldığı yetiştirme yurdunda büyüyen genç, iş başvurusu için nüfus kayıt örneği belgesinde Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrendiğini öne sürdü. 27 yaşındaki Can Gönül isimli şahıs iş başvurusu yaptığını ve kendisinden aile nüfus kayıt örneği belgesini istediklerini ifade etti. Daha sonra milli futbolcu olan Gökhan Gönül'ün öz kardeşi olduğunu öğrendiğini açıklayan 27 yaşındaki genç, açıklamaları ile dikkat çekti.

Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber

Ailesi olmadan büyüdüğünü ve 27 senedir yalnız yaşadığını ifade eden Can Gönül, yaklaşık olarak 4 sene önce işe girmek için kendisinden istenmiş olan aile nüfus kayıt örneği belgesinde bir ailesinin olduğunu öğrendiğini açıkladı. İş vesilesiyle elde ettiği aile nüfus kayıt örneğinde milli futbolcu olan Gökhan Gönül ile öz kardeş olduğunu öğrendiğini ifade eden 27 yaşındaki Can Gönül 4 senedir ailesine ulaşmaya çalıştığını da belirtti ve kullanmış olduğu ifadeler ile dikkatleri üzerinde topladı.

Can Gönül, bir ailesi olduğunu şans eseri öğrendiğini ifade etti ve 1994 doğumlu olduğunu söyledi. 2 yaşından 18 yaşına kadar yurtta büyüdüğünü açıklayan genç, garsonluk olsun koltuk fabrikası olsun pek çok yerde çalıştığını ancak çoğu zaman da işsiz kaldığını açıkladı. Bunun yanı sıra yurtta kalması sebebi ile memurluk hakkı tanındığını açıklayan Can Gönül, KPSS'ye girdiğini ve sınav iptal olduğu zaman kuraya kaldığını belirtti. Prada memur olduğunu dile getiren Can Gönül, kendilerine iş başvurusu için gerekli olan belgelerin tamamlanmasını söylediklerini aktardı. Daha sonra istenilen belgeler için nüfus kağıt örneği çıkarttığını belirten 27 yaşındaki Gönül, Nilüfer, Ahmet, Volkan, Hakan ve Gökhan Gönül isimlerinin ailesi olduğunun yazıldığını açıkladı.