Garanti Bankası 50.000 TL'ye kadar bireysel tüketici kredisi kampanyasını başlattığını kendi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Garanti Bankası 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde Kredi sonuçlarını öğrenerek yeni bir kredi paketi hazırladığını açıkladı. Garanti Bankası 50.000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsunuz Size en yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi gerçekleştirebilecek ve banka üzerinden bu kredileri kullanabileceksiniz.

GARANTİ BANKASI KREDİ BAŞVURUSU 

50.000 TL ihtiyaç kredisi almak için banka sizlere uygun faiz oranları ile birlikte işlem yaparken başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşları hemen aynı gün içinde ödemeleri hesaplara yatıracağını da açıkladı. Garanti Bankası 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız banka müşterisi olan tüm vatandaşlar diledikleri zaman Bu bankanın yapmış olduğu bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirebilecekler ve bankadan hızlı bir şekilde kredi onayı alabileceklerdir.

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Garanti Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası dahilinde başlatılan ve nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle verilecek olan bu kredilerden yararlanacak olan vatandaşların kredi puanı 1100 ve üzerinde olması durumunda banka şubelerine giderek kimlikleri ile birlikte kredi başvurusu yapabileceğini söyleyebiliriz. 

Garanti bankası üzerinden emekli kredisi alacak kişiler ise, banka müşterisi olması durumunda, emekli maaşlarına göre bu kredileri alacakları için, bankaya maaş taşıma işlemleri yapması gerekmektedir. Garanti bankası maaş taşıma işlemlerini yapacak olan kişilere, 5 dakika içinde sonuç verecek ve kredileri hesaplara yatırarak kullandıracaklardır.