Garanti bankası üzerinden kredi almak istiyorsanız yeni kredi kampanyası ile birlikte sizlerde hemen ödeme alabileceksiniz. Garanti bankası üzerinden nakit almak isteyenlere 3 ay ertelemeli olarak kredi verilmektedir. Kredi notu uygun olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak işlem yapılmaktadır.

Garanti bankası üzerinden 20.000 tl kredi alacak kişilerin bireysel müşteri olması durumunda kredi notuna uygun olarak kredilerden faydalanacaklardır.

Garanti bankası kredi kampanyasına katılmak isteyenler 3 ay ertelemeli olarak alınacak bu kredilerde şartlqra uygun olan kişiler aynı gün içinde kredi alacaklardır. Bankalardan başvuru yapmak isteyenler aynı gün içinde kredi notuna bakarak Garanti bankası üzerinden kredi almaktadırlar. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Garanti bankası kredi başvurusu 

Garanti bankası üzerinden başvuru yapmak isteyenler banka şubelerine giderek işlem yapabilmektedirler. Size en yakın Garanti bankası üzerinden nakit alacak kişilere aynı gün içinde kredi sonucu verilmektedir. Garanti bankası şubelerine giderek kredi alacak kişilere banka aynı gün içinde destek ödemesi ile kredi vermektedir. Kredi notunuz uygun olması durumunda kredi notuna göre faiz oranlarından da yararlanacaksınız. Kredi başvurusu yapacak olan kişilere banka 20.000 TL'ye kadar kredi vermektedir. 

Başvuru yapmak isteyenler banka mobil uygulaması üzerinden de kredi kullanabilmektedirler. Nakit kredi kullanacak olan kişilere banka 3 ay ertelemeli olarak ve 36 ay vadeye kadar kredi desteği vermektedir. Kredi şartlarına uygun olan kişiler başvuru yaptıklarında bankadan aynı gün içinde destek ödemelerini alabilmektedirler. Nakit kredi almak isteyenlere bankalardan aynı gün içinde kredi verilmektedir. Garanti bankası düşük faizli kredi almanız için kredi vermektedir.