Burçlar konusu her zaman merak konusu olmuş ve araştırılmaya devam edilmiştir. Astroloji yediden yetmişe dikkatleri üzerine çekmektedir. Yapılan araştırmalar sonucunda 5 burcun dünya da en zeki olduğuna karar verilmiştir. Iq seviyeleri ortaya koyulan 5 burcun her alanda çok zeki oldukları açıklanmıştır. Bu 5 burç içinde ilk olarak kova burcu bulunmaktadır. Sonrasında başak, oğlak, akrep ve ikizler burcu gelmektedir.

En Akıllı Burçlar

Astroloji bilimi yıllardır süregelen bir oluşumdur. Hayatımızla alakalı yönlendirmelerde bulunan bir sistemdir. Astroloji bilimi yaptığı açıklama ile  kova burcunun farklı fikirleri ve aydınlık düşünceleri ile ön planda olduklarını açıklamışlardır. Bunların yanında dengeli, uyumlu ve yaratıcı oldukları belirtilmiştir. Başak burçları için analitik düşünen, disiplinli ve başarılı oldukları, ayrıca başarıya ulaşmak için sistemli ve planlı oldukları, oğlak burçları için hem akıllı hem de disiplinli oldukları,  hatta beyinlerinin çok çalıştığı ve çalışkan oldukları söyleniyor.

Akrep burçları ile alakalı olarak zihinsel güçleri ve algısal zekâları ile kandırılmalarının zor karakterler oldukları, bunların yanı sıra çok zeki ve hayatlarına hisleri ile doğru kararlar verdikleri, ikizler burcu için ise dinlemeyi, konuşmayı ve sosyalleşmeyi fazlasıyla sevdikleri açıklanmıştır. Ayrıca akıl yürütme becerileri ve sosyal zekâları sayesinde hayat boyunca istedikleri başarıya sahip oldukları ve mizah anlayışlarının yüksek olduğu belirtilmiştir. Hızlı düşünüp, bilgi edinme ve yayma konusunda özel yeteneklerinin olduğu dile getirilmiştir.

İndirimli ve 250 Bin TL Kredi Destekli Renault Megane Fiyatları Duyuruldu! İndirimli ve 250 Bin TL Kredi Destekli Renault Megane Fiyatları Duyuruldu!

Astroloji günlük olarak rutin bir şekilde bilgi vermektedir. Yapılan araştırmalar ile burçların ıq seviyelerinin sonucu ortaya çıkmıştır. Kova, başak, oğlak, akrep ve ikizler burcu en zeki burçlar olarak araştırma sonucunda yerini net bir şekilde almıştır. Bu burçlara sahip olan kişiler artık kendileri ile alakalı plan yapabilirler.