Ülkemizde, ekonomik sıkıntıları en derinden yaşayan vatandaşlar, bilindiği gibi emekli vatandaşlardır. Çünkü genel olarak emekli maaşları ortalama bir özel sektör çalışanından ya da memur çalışan kişilerden oldukça düşük seviyelerde verilmektedir.

Durum böyle olunca emekli vatandaşların nakit ihtiyaçları emekli vatandaşları kıyasla biraz daha sürdürülebilir ya da karşılanabilir bir noktadadır. Ancak emekli vatandaşlar için bir ay içerisinde acil nakit ihtiyaçları geliştiğinde, bu nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gidebilecekleri çok fazla adres yoktur. Dolayısıyla Akbank tarafından emekli vatandaşlar için, olabildiğince teşvik içeren krediler ya da nakit ödemeler geliştirerek bütçe rahatlatması olanı verilmektedir.

Akbank tarafından verilen kredi ihtiyaçları kapsamında, vatandaşlar özellikle de emekliler bazı koşulları yerine getirmeleri durumunda, kendilerine verilebilecek acil nakit kredilerini hemen birkaç dakika içerisinde kullana biliyorlar.

Buna bağlı olarak eğer emekli maaşınızı Akbank üzerinden alıyorsanız, ya da Akbank üzerinden almak için üç yıllık bir sözleşme imzalayacaksınız, o halde 40.000 TL limitine kadar olan para seçeneklerinde bir kredi kullanabilirsiniz.

Gerekli başvuru ve maaş ödeme seçeneklerini değerlendirdikten sonra hemen banka ile irtibata geçebilir ya da mobil uygulama üzerinden bu kredi kampanyasına başvurabilirsiniz. 36 aylık bir geri ödeme seçeneklerini değerlendirerek birkaç dakika içerisinde bu tutarı hemen kendi banka hesaplarınıza aktarabilirsiniz.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Ayrıca, banka tarafından verilecek kredi imkanlarında kredi notunuza bağlı olarak da bir faiz oranı uygulayacak ve bu durumda kazanan yine emekli vatandaşlar olacaktır.