Emekli maaşı hesabınız üzerinden 9.888 TL ödeme almak isteyen tüm vatandaşları için kamu bankaları ve bazı özel bankaları destek ödemelerinden faydalanmak için emekli olan vatandaşlara bu limitlerde ödemeleri gerçekleştireceğini açıkladı. 9888 TL ödeme almak isteyen tüm emekliler nakit ihtiyacı olmaları durumunda işlemlerini gerçekleştirerek banka müşterisi olması halinde internet bankacılığında kullanarak da Kredi başvurusunda bulunabiliyor. düşük limitli olarak verilecek olan bu krediler de sizlere 12 ay vadeli olarak en düşük faiz oranlarından yararlanmak şartı ile birlikte ödemeler gerçekleştirilecek ve bu krediler sadece acil ihtiyacınızın olması durumunda internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kullandırılacaktır.

Emekli maaşı hesabınız üzerinden sizlerde 9.888 TL ödeme almak istiyorsanız ve bu ihtiyaç kredisi ile birlikte işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsunuz Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden almış olduğunuz hesap ile birlikte işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz ve bu bankadan kredi kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı hesabı olan vatandaşlar nakit ihtiyacı olmaları durumunda işlemlerini gerçekleştirebilecekler ve kredi kullanabileceklerdir. sadece kamu bankaları üzerinden değil ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişileri özel bankalar tarafından da bu kampanyaları hazırlanarak yapılmaktadır.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Garanti Bankası Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden de emekli maaşı alan vatandaşlar internet bankacılığı uygulamalarına giriş yaptıktan sonra bu bankalar tarafından sadece emekli maaşı hesapları üzerinden verilecek olan kredi kampanyalarına katılabilecekler ve bu şekilde Onay alabileceklerdir. hem kamu bankaları üzerinden hem de özel bankalar üzerinden başvurularını gerçekleştirerek dilediğiniz zaman ödeme alabileceğiniz bu kampanyalara katılmak isteyen vatandaşlara 5 dakikada sonuç verilir ve ihtiyaç kredisi ödemeleri banka şubelerine giderek yapılmaktadır. Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden de emekli maaşı alan kişilere masrafsız ve gelir belgesiz olarak ödemeler verilmektedir.