Borç transferi yaptığınız dönemdeki faiz oranları sizin için avantaj olarak sayılabilir. Ancak transfer hesaplaması yaparken bankanın sizden talep edeceği masraf ücretlerini de göz ardı etmemek gerekir. 

Şansınızı EFT Talebi ile Arttırabilirsiniz!

Borç transferiyle ilgili olarak bankalar alacağınız kredi ile gerçekten diğer borçlarınızı ödediğinizden emin olmak isterler. Bu yüzden başvurunuz sırasında ikna edici olabilmeniz gerekir. Gelir belgeniz, evde yaşayan diğer kişilerin gelir belgeleri ve varsa tapularınız bu süreçte size faydalı olacaktır. 

İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret

Bazı bankalar, diğer bankalara olan ödemelerinizi kendileri EFT ile direkt gerçekleştirmek isterler. Bu teklifi sizin sunmanız bankanızın olumlu bir dönüş yapmasında etkili olacaktır.

PTT Emekli Borç Kapatma Kredisi, emekli vatandaşların bankalara olan borçlarını yeniden yapılandırma fırsatı sunuyor. Aktif Bank tarafından Borç Transferi Kredisi kapsamında sunulan bu kredi ile emekliler, borçlarını tek bir çatı altında birleştirerek düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri ile ödeyebilirler. Bu makalede, PTT Emekli Borç Kapatma Kredisi hakkında ayrıntılı bilgi verilecektir.

PTT Emekli Borç Kapatma Kredisi Nedir?

PTT Emekli Borç Kapatma Kredisi, emeklilerin bankalara olan borçlarını yeniden yapılandırarak düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri ile ödeme imkanı sunan bir kredidir. Bu kredi sayesinde emekliler, borçlarını tek bir çatı altında birleştirebilir ve ödemelerini daha kolay bir hale getirebilirler.

Aktif Bank Tarafından Sunulan Borç Transferi Kredisi

Aktif Bank, PTT Emekli Borç Kapatma Kredisi'ni Borç Transferi Kredisi kapsamında sunmaktadır. Bu kredi sayesinde emekliler, bankalara olan borçlarını tek bir yerde toplayabilirler. Bu da ödemelerini daha kolay ve düzenli hale getirirken aynı zamanda faiz oranlarının da düşmesini sağlar.

Emekliye 3 Ay Ertelemeli Borç Kapatma Kredisi

PTT aracılığıyla başka bankalar üzerinden bulunan borçları için emeklilere 3 ay erteleme seçenekleri ile borç kapatma kredisi desteği de sunulmaktadır. Bu kredi sayesinde emekliler, borçlarını ödemekte zorlandıkları dönemlerde biraz rahat bir nefes alabilirler. Ayrıca, 50.000 TL'ye kadar olan borçlarını tek bir yerde toplayarak düzenli bir şekilde ödemelerini yapabilirler.

haber24.com özel haber