Emeklilere müjde geldi. Hesaplarınıza 4 bin TL nakit para yatmış olabilir. Hesaplarınızı kontrol edin. Maddi anlamda sorunların üst düzeyde olduğu, zamlarla birlikte emeklilik bankaların yapacağı kampanyaları takip ediyor. Hesaplarlara 4 bin TL yatırılmış olabilir. Bakmanız menfaatiniz icabıdır. Emeklilere bankalar aracılığı ile verilecek olan ödemeler, kampanya dâhilinde emekli maaşınıza, banka yatırmış olabilir.

Kampanya dâhilinde ödenecek olan 4 bin TL tutarındaki nakit para artı para şeklinde emekli maaşlarına yatacak. Vatandaşın acil olar gereksinim duyduğu 4 bin TL yi çekebilir, bahse konu olan tutarı 12 taksit hainde avans olarak da kullanabilir. Emekli vatandaşlar 4 bin TL tutarındaki tutarın hesaplarına yatıp yatmadığı konusunda bankadan bilgi edinebilirler.

İstanbul Finans Merkezi’ne Yabancı Para Birimlerinde Defter Tutma İmkanı! İstanbul Finans Merkezi’ne Yabancı Para Birimlerinde Defter Tutma İmkanı!

Başvuru yapmak isterseniz, bankaların mobil uygulamalarını kullanabilirsiniz. Mobil uygulamayı kullanarak, şubeye gitmeye gerek kalmadan onay alınıp alınmadığı konusunda kontrol sağlayabilirsiniz.  Sağlanan kontrol sonucu hesabınıza yatmış olan tutarı rahatlıkla kullanma hakkına sahipsiniz.

Emekli Vatandaşlar İçin Ziraat Bankası 4 bin TL Ödeme Gerçekleştireceğini Duyurdu

Kamu bankası olarak hizmeti sunan Ziraat Bankası uygulamaya geçirdiği kampanyalar ile son günlerin en çok tercih edilen banları arasına girdi. Devlet bankası dolayısı ile, bankanın emekli müşterileri tarafından en çok tercih edilen Ziraat Bankası 4 bin TL artı para imkânından faydalanmak isteyenler, mobil bankacılık aracığı ile başvuru yapabilirler. Müşteri hizmetlerinden başvuru yapılabildiği gibi,  banka şubelerinden de kampanyaya başvuru yapmak mümkün. Sizlerde bu konuda zaman kaybetmeden başvurunuzu yaparak bu imkândan faydalanabilirsiniz.

emeklilere-mujde-hesaplara-4-bin-tl-para-yatmis-olabilir-bir-bakin

Vakıfbank’tan Emeklilere 4 bin TL Ödeme

Kamu bankası olarak hizmet veren bankalardan bir tanesi de Vakıfbank’tır.  Emekli olan vatandaşlara 4 bin TL ödeme imkânı sunan banka, emekli maaşlarını kendi bankaları üzerinden çeken emeklilere bu kampanyayı sunuyor. Emekli maaşını bu banka üzerinden alan kişiler, internet sitesine giriş yaparak kredili mevduat hesabı açan herkese 4 bin TL ödeme imkânı sunuyor. Banka şubelerinden başvuru yapılabildiği gibi ATM aracılığı ile de işlem gerçekleştirilebilir. Bunun yanı sıra müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: Vural Pars