Emeklilere yönelik müjdeler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamalarla birlikte, emekli maaşlarını bankadan alanlara ek ödeme imkanı sağlanacak. Bankalar, emekli olan kişilere kredi imkanı sunarken, daha önce kredi alan ve düzenli ödemelerini gerçekleştiren kişilere de ek ödeme yapılacağı anlaşıldı. Nakit ihtiyacı olan emekliler, bankaların mobil uygulamaları üzerinden istedikleri zaman kredi başvurusu yaparak nakit alabilecekler.

Ziraat Bankası Özel Ek Ödemeli Emekli Kredisi Başlattı

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Hizmetlerini kamu bankası olarak sürdüren Ziraat Bankası, özel ek ödemeli emekli kredisi başlattı. Başvuruda bulunan kişilere düşük faiz oranlarıyla 40.000 TL ödeme yapacaklarını duyurdu. 36 aya kadar vade imkanı sunulan bu kredi, hızlı bir şekilde hesaplara aktarılacak. Başvuruyu maaş alma şartıyla Ziraat Bankası'ndan gerçekleştirebileceksiniz. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan kişiler, 3 ay ertelemeli kredi avantajından faydalanabilecekler.

Vakıfbank ve Halkbank Emekli Kredisi

Emekli kredisi almak isteyenler aynı zamanda Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de destek alabilecekler. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes, başvurularını yaptıktan sonra nakit kredi imkanından faydalanacak ve bu krediyi banka hesapları üzerinden kullanabilecekler. Vakıfbank ve Halkbank üzerinden yapılan başvurular sonrasında krediler banka hesaplarına yatırılacak ve anında sonuç verilerek IBAN numarasına ödemeler aktarılacak.

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamalara göre, bu ödemeler Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirilecek. Aynı zamanda bayram öncesinde emeklilere zam sonuçları açıklanacak ve ikramiyelerde artış yapılacağı müjdesi verildi. Bu şartlar altında kredi alacak kişiler, istedikleri zaman bu bankalardan nakit kullanabilecekler.

Emeklilere yönelik yapılan ek ödeme müjdesi, bankadan maaş alanlara nakit imkanı sağlayacak. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden gerçekleştirilecek başvurularla emeklilere düşük faizli krediler ve ek ödemeler sunulacak. Bu desteklerle emeklilerin nakit ihtiyaçları karşılanacak ve bayram öncesinde yapılacak zamlarla birlikte emeklilere ek destek sağlanmış olacak.