Emekliye son dakika müjdesi geldi. Emekli olan kişilere, bankalar üzerinden yeni bir kampanya yapıldı. Emekli olan kişiler, bu kampanyalardan faydalanacak ve hesaplarına limitsiz olarak nakit imkanı alacak. Özellikle pandemi döneminde de oldukça sıkıntı yaşayan emeklilere bankalar yeni bir kampanya yapıyor. Kredi ve kredi kartı kampanyaları ile birlikte, nakit avans kampanyaları da oldukça tercih ediliyor.

Başvuru yapan kişiler onay alırsa nakit avans limitleri hemen hesaplarına yatacak. Bankalardan emekli olan ve emekli maaşınızı aldığınız banka hesabı üzerinden bu nakit avans limitlerini alabileceksiniz. Banka kredi politikalarına göre verilen bu nakit avans limitleri sizin hesabınıza ek olarak sunulacaktır. Başvuru yapan kişiler 5 dakika içinde hemen sonucu öğrenecek ve sonucuna göre de hemen hesaplarına bu para yatacaktır. 

Emekliye Müjde 

Emekli olan kişiler, belirli şartlara uygunsa bankalardan kredi alabildikleri gibi ayrıca nakit avans da alabileceklerdir. Emekliye son dakika müjdesi olarak geçen bu haberde, emekli maaşınızı aldığınız banka üzerinden artı para başvurusu yaparak hemen bu parayı ek olarak hesabınıza atabilirsiniz. Emekli olan kişiler, bu şartlara göre işlem yaparken, kullanmakta oldukları artı para limitini de istedikleri zaman harcayabilir, ATM'den çekebileceklerdir. Kamu ve özel bankalar ile birlikte, ülkemizde hizmet veren tüm bankaların bu işlemler için kredili mevduat hesabı verdiğini söyleyebiliriz.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Başvuru Nasıl Yapılır?

Emekli olan kişiler, başvuru yapmak istiyorsa emekli maaşını aldığı banka şubesinden hesabı üzerine bir internet şifresi alması gerekir. Bu şekilde bankanızın hesabına giriş yapacak ve hesabı üzerinden online başvuru yapabileceksiniz. Banka hesabına giriş yapan emekliler, banka şubelerine gitmeden online KMH başvurusu yapabilir, sonucunu da hemen internetten öğrenebilir. 

emekli-olan-kisilere-son-dakika-mujdesi-bugun-hesaplara-yatmaya-basladi-kontrol-edin1

Emekli olan kişiler, bu şartlara uygun olması durumunda hesabına yatan ve 10.000 TL'ye kadar olacak olan artı parayı, kullanmazsa ödeme yapmayacaktır. Ne zaman kullanmaya başlarsanız o zaman ödeme yapacaksınız. Ayrıca aldığınız nakit avans limitlerinde ATM üzerinden para çekme işlemleri yaparsanız, bankalar sizlere 12 ay vadeli taksitli nakit avans limitleri de vermektedir. Bu şekilde sizlerde aldığınız artı parayı geri ödeme yaparken taksitle yapabileceksiniz. Bu ve buna benzer kampanyalara katılmak için emekli maaşı aldığınız banka hesapları üzerinden kampanyaların detaylarını öğrenebilirsiniz. Müşteri hizmetlerini arayabilir veya bankanızın kendi resmi internet sitesine girebilirsiniz.