15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

QNB Finansbank emekli olan müşterilere 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. 10.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli olarak kullanabileceğiniz bu krediler de ilk kredi taksit ödemesinde 3 ay erteleme yaparak sizlerde bu kredileri hızlı bir şekilde alabileceksiniz. 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan emekliler emekli maaşları Bu bankada olmasa bile SMS atarak Kredi başvurusunda bulunabilecek. Finansbank emekli kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler banka kredi notu uygun olması durumunda SMS ile kredi başvurusu yaparak ne kadar kredi onayı alacaklarını görebilirler.

SMS ile emekli kredisi başvurusu

Finansbank 10.000 TL emekli kredisi kampanyasına katılmak isteyen müşteriler SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorlarsa t.c. kimlik numaralarını 5030 numarasına mesaj atarak hemen Bu banka üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirler. 

emekli-olan-kisilere-10000-tl-ve-uzerinde-acil-kredi-qnb-finansbank-verecek-bugun-basladi

Finansbank 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan emekliler 5030 numarasını atmış oldukları mesaj sonrasında hemen Kredi başvurusunu yapabilir ve onaylanan kredilerinde hemen aynı gün içerisinde kullanabilirler. 5030 SMS numarasına mesaj atmak istiyorsanız 3 ay ertelemeli ve toplamda da 36 ay vadeli olan bu krediler de hemen onay alabileceksiniz. 

Finansbank 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler ayrıca banka hesapları olması durumunda banka hesapları üzerinden almış oldukları internet şifresi ile birlikte qnb mobil uygulamasına girerek buradan Kredi başvurusunu online olarak yapabilir.