Emekli maaşınızı kamu bankaları üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek bu bankalar üzerinden ihtiyaç kredinizi 5 dakika içerisinde gerçekleştirebileceğiniz yeni bir kredi kampanyası mevcuttur. 70.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak emekli kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar nakit ihtiyacı olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisini hemen aynı gün içinde hesaplarında yatırarak öğrenebilmektedirler. Emekli maaşı Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden olan vatandaşlar bu kampanyalara katılarak düşük faiz oranlarından yararlanabilirler ve ihtiyaç kredilerini istedikleri zaman kullanabilirler. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almanız durumunda başvurunuzu gerçekleştireceğiniz bu bankalar üzerinden işlemlerini yapacak olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde Kredi sonucu hemen verilmektedir.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan veya maaşını yeni taşıyan vatandaşlar hangi bankaya maaşını taşıma yapmış ise o bankadan kredi başvurusunda bulunabilir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişilere 3 ay ertelemeli olarak Kredi imkanı sağlanmaktadır. Banka şartlarına uygun olmanız durumunda ihtiyaç kredisi imkanından faydalanmak isteyen kişilere 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi verilecek ve onaylanan bu kredilerde de şartları uygun olarak krediler hesaplarınıza yatırılacaktır. 

En yakın banka şubesine giderek de işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşların özellikle Banka hesabı olması durumunda 36 ay vadeli 50.000 TL'ye kadar kullanacakları krediler de mobil uygulamalar ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de onay alacağını söyleyebiliriz. Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle özellikle emekli olan vatandaşlara sürekli olarak güncel kredi kampanyaları yapan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yeni maaş taşıyan vatandaşlara gelir belgesiz olarak 70.000 TL kredi imkanı sunuyor.