Şartsız onay verildi! Emekli maaşını getir, 50.000 TL hemen götür! 3 banka resmen başlattı! Son günlerde ekonomik sıkıntıların da artmasıyla emekliler arasında kredi konuşmaları artmaktadır. Bu konuyla ilgili çeşitli bankalar tarafından yeni haberler mevcuttur.  Bankalar için aranan koşul kredi alınacak bankadan emekli maaşını çekiyor olmaktır. Bu nedenle kafanızda kredi alma fikriniz var ise emekli maaşı aldığınız bankaya gidip 50.000 TL’ye kadar  kredi başvurularınızı onaylatabilmektesiniz.

Özellikle son dönemlerde ekonomik koşulların zorlaşması nedeniyle de sık sık gündeme gelen banka kredileri özellikle emekliler tarafından sıklıkla araştırılan bir konu haline gelmiştir. Bu kapsamda çeşitli bankalar alınabilecek kredi oranlarını açıklamaktadır. Fakat bu noktada bankalar kendi bankasından emekli maaşı almayan emeklilere daha düşük limitlerle emekli kredisi vermektedir.

Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay! Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay!

Kredi alınmadan önce dikkat edilmesi gereken bir nokta da kara listeye alınmış olmamaktır. Eğer icra gibi bankadan kredi onayı almanızı etkileyecek olan unsurlar var ise emekli krediniz onaylanmayacaktır. Bu nedenle icraya verilme durumunda emekli kredisi alınmadığı söylenmelidir.

Günümüzde özellikle kredilerin sıklıkla kullanılmasıyla emeklilerin de ihtiyaç krediler, emekli kredileri söz konusu olmaktadır. Ekonomik sıkıntıların artması ile birlikte de bu araştırmalar hızla ilerlemektedir. Bu konuyla ilgili emekli maaşını aldığınız bankayla iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

haber24.com özel haber