Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı, maaş promosyonları konusunda yapılacak olan gelişmeleri merakla beklemektedir. Özellikle, maaş promosyonu konusunda kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmakta olan kişilere, özel sektör çalışanlarına ve emeklilere verilen maaş promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri herkesi yakından ilgilendirmektedir. Bu konuyla ilgili yapılan son dakika gelişmeleri ise gündemde bomba etkisi yaratmıştır.

Ülkemizde ücretli olarak çalışan ve standart olarak maaş alan bir çok kişinin merakla beklediği promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeler, vatandaşların her geçen gün kararlarını değiştirmelerine neden olabilmektedir. Bu konuyla ilgili üç kamu bankası olarak karşımıza çıkan ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, rekor seviyede ki promosyon artışlarına gündeme getirerek bu konuda özel bankalar ile sıkı bir yarış içerisine girmiştir. Maaş promosyonunu 5000 TL tutarına yükseltilmesi sonrasında maaş promosyonları hakkında yeni bir detay daha kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

KAMU BANKALARI PROMOSYON TUTARINI GÜNCELLEDİ

Temmuz ayında ülke genelinde ücretli olarak çalışan kişilere yapılan zam sonrasında, özel bankalar emekli vatandaşların maaşlarına kendi bankalarına taşımaları için bir çok farklı kampanya düzenlemeye başlamıştır. Bu kampanyalar arasında en son güncel gelişmeleri gerçekleştiren kamu bankaları ise, bu konuda hem kamunun vermiş olduğu güvenceyi sunarak hem de bu konuda sürekli olarak artış gösteren promosyon ödemeleri ile emekliler ile ücretli çalışanların beklentilerini en iyi seviyede karşılamaya çalışmaktadır. Neredeyse 10.000 TL’ye varan promosyon ödemelerinin yanında bir de referans olarak yapılacak olan 750 TL tutarındaki ödeme, emeklileri ve çalışanları büyük bir seviyede rahatlatacaktır.