13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Emekli maaşı alan vatandaşlara özel olarak 7.500 TL tutarında ödemeler yapılacak.

Emekliler için düzenlenen yapılan kampanyada 7.500 TL'ye kadar olan ödemelerin yapılacağı açıklandı. Özellikle, özel bankaların son süreçlerde emekli vatandaşlar için yapmış olduğu kampanyalar birbirinden büyük ilgi toplamıştı. Çünkü emekli vatandaşların aylık kazanç durumları ortalamanın çok altında olduğu için özel bankalar, bu açık olan bütçe durumunu toparlayabilmeleri adına promosyon ödemelerini güncel tutmaktadır.

Özellikle son günlerde Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan promosyon açıklamasında 7.500 TL tutarındaki ödemeler, nakit ihtiyacı yaşayan kişiler için büyük ölçüde kolaylık sağlamaktadır.

Yapı Kredi Bankası, promosyon ödemesi ile ilgili olarak yapmış olduğu son kampanyasında vatandaşların ceplerini rahatlatabilmek için gerekli bütün adımları atmaya devam etmektedir. Bu durumda promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için emekli maaşınızı bankaya taşımanız gibi bir şart bulunur. Emekli maaşlarınızı 3 sene boyunca bu bankadan alacağınıza yönelik söz vermeniz durumunda, promosyon ödemesini bir kereye özel olarak almış olacaksınız. Ayrıca Yapı Kredi Bankası promosyon ödemesinden faydalanabileceğiniz gibi diğer emekli tanıdıklarınıza da referans olursanız buradan da para ödemesi alabilme durumunuz bulunur. Kısacası 75.00 TL promosyon ödemesine ek olarak referans olduklarınızdan da alacağınız paralar ile bu ödemeyi rahatlıkla 10.000 TL’nin üzerine çıkarabilirsiniz. Ekonomik olarak zorluk yaşanan bugünlerde nakit ödemelerinizi hemen almaya başlayabilir ve nakit sıkıntılarınızı da promosyon paraları ile giderebilirsiniz.