Emekliler İçin Son Dakika Haberi Geldi. Emekli Hemen Alabilecek. Emekliler Gelişmeleri Merak Ediyor. İşte Detaylar…

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Emekli olan vatandaşlara müjdeli haber var. Emekli olana anında 10 bin TL tutarında ödeme yapılacak. Sadece emekli olan kişilere verilecek olun bu tutar, uygun faiz oranları kullanılabilecek. Bu uygulamadan faydalanabilmek için emekli maaşına kendi bankalarından alan emeklilere, her hangi bir şart aramadan kimliksiz olarak bankaya uğramadan alabilecek.

Kamu bankaları ile birlikte özel bankalarında uygulamaya koyduğu kredi kampanyasında kişilere onaylı işlemler verilecek. Kredi imkânından faydalanmak isteyenler, belli şartlar dâhilinde krediyi hemen kullanabilecek. Emekli olan kişiler maaşlarını aldıkları bankalardan krediyi kullanabilecek.

Hangi Bankaların Emekliye 10.000 TL Ödeme Yapacağı Açıklandı…

Emekli olan vatandaşların 10 bin TL tutarındaki krediyi alabilmeleri için, maaşlarını aldıkları bankaya başvuru yapmaları gerekir. Şayet başvuru yapılan bankadan maaş alınmıyor ise, krediyi kullanma imkânı söz konusu olmaz. 36 ay varan vadeler ile 3 ay ertelemeli olarak verilen kredilerde bankalar emekli müşterilerine hemen ödeme yapıyor. Kredi başvurusunda bulunacak olan kişiler, icralık yâda avukatlık bir borçlarının mevcut olmaması gerekir. Bu gibi durumlarda onay verilmeyecektir.

emekli-hemen-alacak-tc-kimlik-kartiniz-ile-10-000-tl-alabilirsiniz1

Emekli olan vatandaşlara kampanya yürüten bankaların içinde bulunan Ziraat Bankası, emekli maaşını bu banka üzerinden alan kişilere hemen ödeme yapıyor. Daha önceden Ziraat Bankası’ndan kredi alınmış olsa bile, krediye hemen onay verilebilecek. 10 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisi kullanılabilecek. Ziraat Bankası’ndan maaş alınması durumunda banka kredi notuna göre onay verecektir. Sizlerde maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız, vakit kaybeden başvurunuzu yaparak ihtiyaç kredisi imkânından faydalanabilirisiniz.

Şekerbank’tan Emekli Müşterilerin 10 bin TL Tutarlı Kredi…

Acil ihtiyaçlarınız için başvuru yapmadan da kredi kullanabilirsiniz. Acil ihtiyaçlarınız için 10 bin TL tutarında kredi kullanmak isteyen kişiler, belli şartları yerine getirmek şartı ile kredilerini hemen kullanabilecek. Şekerbank kredi alacak olan emekli vatandaşlara, maaşlarını kendi bankalarına taşımaları halinde, kredi almak isteyen kişilerin borçlarını kapatmak için kredi kullandırıyor.  Başvuru yapmak isteyenler banka şubelerine giderek veya bankanın resmi internet sitesinden başvuru yapabilecek.