Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Son dakika kredi kampanyaları ile son zamanlarda oldukça ön plana çıkan Denizbank özel bankalar arasında en çok kredi veren bankaların arasında gösterilmektedir. Denizbank üzerinden yapılan son kredi kampanyasında kredi onayı alamayan kişiler için 50.000 TL'ye kadar kredi onayı verileceği duyurusu paylaşıldı. Denizbank kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu bu Kredi kampanyasına başvuru yapacak olan kişilerin ayrıca Twitter üzerinden de başvuru yapabilecekleri hakkında bilgiler sundu. Denizbank 50.000 TL'ye kadar kredi verirken müşterilerine 36 ay vadeli olarak işlem yapacaktır. İhtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler için bankaya şartları da sosyal medya hesapları üzerinden yayınladı. Buna göre DenizBank'tan 50.000 TL kullanmak isteyen kişiler şu şartlara uygun olması gerekiyor...

Denizbank 50.000 TL kredi başvuru şartları nelerdir?

Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler 50.000 TL'ye kadar kredi onayı almak istiyorsa banka kredi notu en az 1300 ve üzerinde olması gerekiyor. Banka kredi notu düşük olan kişiler daha önce bankalardan kredi kullanma duysa 5000 TL'ye kadar bu banka üzerinden onay alabilir. Denizbank 5000 TL'ye kadar yapmış olduğu kampanya haricinde Kredi kullanacak olan kişilere 50.000 TL de onay veriyor. Denizbank 50.000 TL kullanacak olan kişiler daha önce Kredi kullandıysa bu klipleri düzgün ödüyorsa hemen hızlı bir şekilde kredi alabileceklerdir.

denizbankk (54)_copy_1280x720

Denizbank 50.000 TL kredi başvurusu...

Denizbank üzerinden 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız SMS atabilir veya bankadan resmi internet sitesine girerek buradan kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. DenizBank'ın en kolay kredi başvuru yöntemlerinden bir tanesi olan sms kredi kampanyasına katılmak isteyen müşteriler cep telefonlarının mesaj kısmına girerek kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını da yazarak 3280 numarasına gönderebilirler. 3280 numarasına göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında banka sizleri hızlı bir şekilde sonuç verecek ve onaylanan Kredi Denizli'de en yakın Denizbank şubesinden sadece kimlikle kullanabileceksiniz.

Acil paraya ihtiyacı olan kişiler eğer SMS ile kredi başvurusu yapılmadıysa bankanın internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Acil paraya ihtiyacı olan kişiler sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıkları zaman düşük faiz oranları ile kredi kullanabilirler.

Denizbank mobil uygulaması kullanan kişiler ise banka şubelerine gitmeden mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapabilir onaylanan kredilerinde hemen kendi hesaplarına aktarabilir.