Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar için yapılan son dakika kampanyası ile birlikte belirtilen şartlar dahilinde banka üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler SMS atarak hemen onay alabilecek. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar belirtilen şartlara uygun olmaları durumunda bu banka üzerinden 36 ay vadeye kadar hızlı bir şekilde işlem yapabilecek. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler 55000 TL ödeme almak istiyorsa banka kredi puanı 1200 ve üzerinde olması gerekiyor. Hem emekli olan hem de bankadan çalışma maaşı alan kişiler daha düşük faiz oranları ile kredi kullanırken yüksek limitli kredi almanız durumunda banka diğer bankadaki borçlarımızı kapatarak sizlere destek verecek. 

Denizbank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız kredim yazın boşluk bırakın t.c. kimlik numaranızı yazarak 3280 numarasına gönderin. Beş dakika içerisinde Kredi sonra cep telefonuna gelecek ve onay almanız durumunda en yakın banka şubesine giderek gelir belgesiz olarak masrafsız kredi kullanabileceksiniz. 

Denizbank ayrıca internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapıyor. Denizbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler banka şubelerine gitmeden kredi başvurusu yapabilir sonucu öğrenebilir ve ücretsiz kredi başvurusu yapmış olur. Denizbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler 36 ay vadeye kadar ve ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli olan bu Kredi kampanyalarında katılarak düşük faizli acil ihtiyaçları için nakit kredi kullanabilir. 

kredilert62-10

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Mobil uygulama kullananlara müjde

Denizbank mobil uygulama üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler daha düşük faiz oranları ve masrafsız olarak Kredi seçeneklerinden 7gün 24saat yararlanabilecek. Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler DenizBank'ın mobil uygulamasına giriş yaparak internet şifresi ile birlikte hem kredi notu sorgulaması yapabilir hemde tüm bankacılık işlemlerini 7gün 24saat yapabilir. 

Mobil uygulama üzerinden yapacağınız kredi başvurusu sonucu olumlu olursa banka şubelerine gitmeden bu parayı hesabınıza atacak ve hemen ATM üzerinden çekerek kullanabileceksiniz. Güncel faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız bankanın resmi internet sitesine girerek işlem yapabilirsiniz.