Ziraat Bankası Bugünden sonra TC kimlik Numarası ile 50.000 TL belge istemeden ödeme yapacak! Kamu bankası olarak çok uzun yıllardır hizmet gösteren Ziraat Bankası, yapmış olduğu en son kampanyası sayesinde vatandaşların ve banka müşterilerinin takdirini bir kez daha topladı.

Genel olarak, banka müşterilerine ve vatandaşlarımızı düşündüğümüzde vatandaşların en çok çalışmaktan memnun olduğu bankalar, kamu bankaları olarak karşımıza çıkar özellikle kamu bankaları tarafından uygulanan faiz oranları, acil ihtiyaç kredisi kampanyaları, geri ödeme seçenekleri ya da nakit avans gibi finansal paketler, vatandaşların biraz olsun nefes almasına ve zaman kazanmasına imkan tanır. Dolayısıyla Ziraat Bankası da son zamanlarda maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar için bekleme ya da onay sürecini olabildiğince kısaltabilmek adına gelir belgesi talep etmeden kısa süre içerisinde onay verebileceği bir kredi ihtiyacını başlangıç vermiştir.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Banka tarafından yapılan son açıklamalara göre, gelir belgesi Yada kefil gibi bir durum ihtiyacı içerisine girmeden, vatandaşlar ziraat bankası müşterisi olmaları koşuluna dayanarak yalnızca kimlik numaralarına bağlı olarak kredi başvurularını gerçekleştirebilirler. Bu aşamada kredi notunuza uygun olarak talep ettiğiniz limitlere göre bir kredi kullanabilir ve 50.000 TL tutarında Yaklaşan bir limit ile de nakit ihtiyaçlarınızı rahatlıkla giderebilirsiniz. Aynı zamanda bu şekilde bir kredi kullanmayı tercih ettiyseniz, geri ödeme seçeneklerinde de üç ay ertelemeli olarak taksit ödemeye başlayabilir ve toplamda 36 taksit toplamında da kredinizi ödeyebilirsiniz. Zaman kaybetmek istemiyorsanız hemen bankanın internet sitesine ya da mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.