Emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üstünden almanız halinde sizin için başlatılan yeni Kredi kampanyasında emekli maaşı hesabınız üstünden müracaat yapılabilecek. Emekli bireylere 50 bin Türk Lirası ödeme verilecek. Emekli maaş hesabınız şayet bu kamu bankaları üstünden alınıyorsa müracaatınızı gerçekleştirerek çabucak işlem yapabilecek nakit kredi kullanabilecek ve 36 ay vadeye kadar işlerinizi gerçekleştirerek müracaat da bulunabileceksiniz. 

 Emekli maaşını kamu bankaları üstünden alan yurttaşlara daimi olarak günümüz kredi kampanyaları yapan bu 3 banka üstünden sizler de maaş almanız halinde şubelere gitmeden yaşınızın 75 yaşına kadar olması halinde gereksinim kredisi müracaatınızı yapabilecek kullandığınız bu krediler ile beraber hesaplarınızı aynı gün içerisinde ödemeler alabileceksiniz. 

İhtiyaç Kredisi İçin Müracaat Nereye Yapılacak?

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üstünden emekli maaşı alan yurttaşlar en yakın banka şubelerine giderek kimlikleri ile beraber ihtiyaç kredisi müracaatında bulunabiliyor. Kimliğiniz ile beraber yaptığınız müracaat sonrasında onay alan yurttaşlara 36 ay vadeye kadar işlem yaparak Kredi fırsatı sağlayacak olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaşını kendi bankasından alması halinde yurttaşlara Kredi fırsatı sağlayacağını belirtti. 

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

 Emekli maaşı diğer banka üstünden olan yurttaşlar ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa müracaatlarını yapmadan önce emekli ücretlerini bu bankalardan birisine nakletmesi isteniyor. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üstünden kredi kullanacak olan bireylere 36 ay vadeye kadar gereksinim kredisi fırsatı sağlayacak olan yurttaşlar üç ay ertelemeli olarak Kredi imkânından yararlanmanıza imkân sağlayacak ve 1.91 faiz oranlarından faydalanarak emekli kredisi kullanabileceksiniz. 

 Oldukça farklı alanda hizmet vermekte olan bu 3 kamu bankası ile neredeyse her türlü, bankacılık işlemlerinizi oldukça kola bir şekilde halledebilmeniz mümkündür. Bu durum genel emekli kitlesini cezp etmekle birlikte oldukça düşük faizli bu kredi imkânı da nerede3yse bütün emeklileri ilgilendirmektedir.

Emekli Kredisine Nasıl Başvuru Yapılır?

Yapılması gereken maaş alınan bankaya gitmek veya mobil üzerinden başvuruda bulunmak olacak. Bu işlemeleri yapmanız halinde oldukça hızlı bir şekilde kredinizi alabilmeniz ve kullanabilmeniz mümkün oluyor.