3 banka bu sabah açıkladı! Borçlarınızı hemen ödeyin! Borç transferi yapacak: 160.000 TL limit var. Borç kapatma kredisi, farklı borçları tek bir kredi altında toplayarak ödemeyi kolaylaştıran bir tür kredidir. Genellikle, tüketici kredileri, kredi kartı borçları veya diğer borçlar için yüksek faiz ödüyorsanız, borç kapatma kredisi alarak bu borçları daha düşük bir faiz oranıyla tek bir kredi altında birleştirebilirsiniz. Borç kapatma kredisi, borç ödemelerinizi daha kolay hale getirebilir ve farklı borçlarınızı yönetmenizi basitleştirebilir. Ayrıca, tek bir kredi altında birleştirerek, her ay ödemeniz gereken taksit tutarınızı da azaltabilirsiniz.

Ancak, borç kapatma kredisi almadan önce, kredinin faiz oranı ve diğer ücretleri hakkında dikkatlice araştırma yapmanız gerekir. Bazı durumlarda, borç kapatma kredileri aslında daha yüksek bir toplam geri ödeme miktarına neden olabilir. Borç kapatma kredisi almadan önce, finansal durumunuzu ve ödeme planınızı dikkatlice değerlendirmelisiniz.

Borç Transferi Kredisi Kurtarıcı Olabilir mi?

Kredi almak, nakit ihtiyacı olanlar için en hızlı çözümdür. Kişi krediyi alırken nasıl geri ödeyeceğinin hesabını yapmalıdır. Genellikle krediyi alanlar bu hesabı yapar. Geri ödeme planı yaparken dünyanın ve ülkemizin böyle bir ekonomik krize gireceği hiç akıllara gelmemiş olabilir. Hesaba katılmayan bu gerçek, pek çok kişinin kredi ödemelerini aksamasına hatta yapamamasına neden oldu.

Kredi ödemeleri, aksatıldığında veya yapılmadığında banka müşterisine çeşitli uyarılarda bulunur. Uyarılara uyulmadığında hukuki süreç gibi can sıkıcı olaylar başlatılır. Bu tür can sıkıcı olayları yaşamak istemiyorsanız borç transferi kredisi ile ödemelerinizi düzenleyebilirsiniz. 

Borç Transferi Kredisi ve Bankalar

Borç transferi kredisi, kişinin diğer bankalardaki kredi borçlarını bir bankaya transfer ederek yeniden kredi hesabının açılmasıdır. Borç transferi kredisini her banka vermemektedir. Borçlarınızı transfer ederek yani kredi hesabıyla ödemeleriniz yapabileceğiniz bankalar şunlardır;

Ø    Yapı Kredi Bankası

Ø    QNB Finansbank

Ø    İş Bankası

Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay! Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay!

Bankalarla görüşüp kredi taksitlerinizi yarıya düşürecek borç transferi kredinizi alabilirsiniz. Böylece uygun ödeme seçenekleri belirleyerek borçlarınızdan kurtulabilirsiniz.

haber24.com