15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Bankamatik kartı kullanmanız durumunda ve 19 yaş üzerinde olmanız durumunda sizlere yapılacak olan ödeme hangi bankalar üzerinden verileceği açıklandı. Başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin 19 yaş üzerinde olması ve banka kredi puanı 1100 ve üzerinde olması durumunda başvurularını gerçekleştirerek banka üzerinden kredi alabileceği haberi geldi.

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda hızlı bir şekilde banka şubelerine gitmeden işlemlerinizde yapabileceğiniz bu kampanyalara katılabilmeniz için daha önce bankalardan kredi ve kredi kartı kullanmış olmanız istenmektedir. Bankamatik kartınıza ödeme almak istiyorsanız ve 19 yaş üzerinde olmanız durumunda başvurunuzu gerçekleştirelim, kredi puanınızda uygun ise hemen aynı gün içinde ödeme yapılmaktadır. 

AKBANK

Akbank üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için başlatılan kampanyada nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Akbank, sizlere 5 dakika içerisinde sonuç verilmektedir. Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, kredi almak istiyorlarsa, 36 ay vadeli olarak verilecek bu kredilerin hızlı bir şekilde işlem yapmaktadır.

Nakit ihtiyacınız olması durumunda kredi yazıp boşluk bırakıp, kimlik numaranızı yazarak, 44 25 numarasına mesaj olarak göndermeniz durumunda ise Akbank, sizlere 5 dakika içerisinde sonuç verir ve onaylanan krediye hemen aynı gün içinde hesabınıza yatırır. Akbank üzerinden kredi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara acil ihtiyaçları olması durumunda bu banka şubelerine gitmeden de Akbank Direkt uygulaması üzerinden kredi kullanabilmektedir 

TEB BANKASI

Sms ile kredi başvurusu yapabileceğiniz bir diğer banka ise TEB bankası olmaktadır. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç veriler ve onaylanan kredi tutarı, hemen aynı gün içinde hesaplarına yatırılır. Teb Bankası üzerinden kredi almak isteyen vatandaşların 5 dakika içerisinde sonuç verecek olan bu banka, TC kimlik numarasına 44 66 numarasına mesaj olarak gönderen vatandaşlara kredi vermektedir. Hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız sizlerde başvurularınızı gerçekleştirerek banka şubelerine gitmeden işlemlerinizi hemen yapabilir ve bu bankadan alacağınız kredi ile birlikte, ihtiyacınızı giderebilirsiniz.